Günaydın... Kazancınız bol olsun..
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tebrikler eger 19.00 civari actiysaniz super olmus ve alt noktada tam tutmus gozukuyor. bu kadar olur.mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet sistem testi yapalım derken az miktar ile gerçek test işe yaradı ve sonuçları güzel oldu.....
eur-usd paritesinide artık benimsemeye başladım......aşkımız 2 oldu bakalım nasıl ilerisi için nasıl olacak.....
eur-usd de eğer olursa tepki sonrası tekrar kısa açmayı planlıyorum.....
1.3600 üzeri 1.3665 stop olmak üzere kısalamak üzere.....
benim sistemde hedefi 13436 lar ama görür mü bilmem...
bol kazançlar......
alt noktaniza iki kere gelmis biri dun gece 9.30 birde 12 saat sonra simdilerde 10 civari. hangisinde flatlediniz.merak ettim.Last edited by Dantes; 25 Mart 2009, 10:51.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
bu piyasa yani vob artik forexten beter (better degil) oldu sert hareketler sifri kazanc bekle de bekle risk al sonuc sifir. bunun arkasi cok sert hareket yaparlar artik bir yone (avea gibi her yone degil)
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Sn erterden,
Forum dahilinde kimse diğer bir üyenin portföyü hakkında tavsiyede bulunamaz.Bu yönde taleplerde bulunmayınız.
Yorum
-
Sanırım maksadımı aştım. Şöyle sorarsam kanaatimce yanlış olmaz. 1 ila 3 ay'lık dönemde EUR/USD paritesi'nin nasıl bir yön izleyeceği konusunda öngörülerinizi alabilirmiyim?stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn erterden,
Forum dahilinde kimse diğer bir üyenin portföyü hakkında tavsiyede bulunamaz.Bu yönde taleplerde bulunmayınız.
Yorum
-
bana sorarsan ayin basinda agustostan beri gelen dusus trendini kiracak diye yazmistim analiz ve gelismelere bakarak. ...ve kirdi simdi asiri alimda ama zayifliyor yani eylul ve ozellikle araliktaki gibi guclu olmayacak eylue benzeyen bir hareket olmus olacak gibi gozukyor ama teknik analiz boyle bir parite dunyadaki olaylara sıkı bagli aniden degisebilir hersey.sunuda ekleyebilirim hep band konusyoruz ya 1.25 alt bandi cok saglam gozukuyor. aylik bu hareket yillk yada 6 aylik gorunumu asagi gorunumu henuz bozamamis gozukuyor bu cikisa ragmen. bence onumuzdeki en az 1-2 ay 1.35 ila 1.25 arasinda kalir ama sonra bir yone kirilmasi gerecek. en az 10 tesekkurluk bir yorum olduerterden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanırım maksadımı aştım. Şöyle sorarsam kanaatimce yanlış olmaz. 1 ila 3 ay'lık dönemde EUR/USD paritesi'nin nasıl bir yön izleyeceği konusunda öngörülerinizi alabilirmiyim?
sn. stockbrokerin dedigi gibi yatirim tavsiyesi degildir. sadece kisisel tatmin. ben uzman degilim.
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
Sn.Dantes'e katılıyorum. Artık, EURUSD hafif dalagalanmarda olsa, yon Yukarıdır diye dusunuyorum. 3 ay sonundaki hedef 1,37-1,40 olablir. Bizde ise Dolar 1,50-,155 seviyeerine geleblir. Bunları HV gore hesap edip soyluyorum. Endeks ise 28.000-30.000 bandına gelebilir. Gloabal olarak, Kredi Krizi artık bitmiştir. Buralara diptir veya (dibe çok yakın) diye dusunoyrum...
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertebrikler eger 19.00 civari actiysaniz super olmus ve alt noktada tam tutmus gozukuyor. bu kadar olur.
alt noktaniza iki kere gelmis biri dun gece 9.30 birde 12 saat sonra simdilerde 10 civari. hangisinde flatlediniz.merak ettim.
teşekkürler sn. dantes....
fakat sanırım yanlış anlaşılma olmuş.....ben 1,3600 üzeri (13665 stop olmak üzere) kısa yapacağımı söylemiştim.....vermiş olduğum alt hedef güzel çalıştı fakat sistemler satta olduğundan muhtemel tepki yerlerinden sistem tersine işlem yapmıyorum.....yani tepkilerde flat beklemeyi tercih ediyorum....dün kısaları kapattıktan sonra başka bir işlem yapmadım....
bugün usd-jpy de 98,50 stop olmak üzere az kısa pozisyon açtım...
eur-jpy de güzel bir tepik yaptı ve 1,3670 stop ile kısa pozisyon açtım sadece bunlarla devam ediyorum....1,3500 altı bekliyorum tekrar....olmazsa sanırım kapatırım stop seviyesini beklemeden...
bol kazançlar....
Yorum
-
eur-usd için halen level up yaptıklarını düşünüyorum....sanırım 2, level up olayı oluyor.....yani tepki sonrası 1,3400 altları görülebilir.....bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanırım EURUSD de yukarı trend basladı . Long poz alınabilir. Dun bıktırdı bizi bu parite..
üst sınır olarak 1,3700-1,3750 seviyelerini son part için uygun düşünüyorum....
alt sınırda ise 1,3640-1,3690 bulunuyor....
tabiki üst sınırların geçilmesi ile tüm senaryo aynen çöpe gider.....
bol kazançlar....
Yorum
-
---usd-jpy---
2. level up olayı ve düşüş sonrası sert biçimde toplanması ile bence tekrar kısaya fırsat sunuyor...
98.50 seviyeleri stop olmak üzere kısalamaya başladım....hedef fiyatım 92.80-93.30 seviyeleri....düşüş haftayada kalabilir.....
bu sebeple 98.30---98.50 seviyeleri çok önemli...bu seviyelerin yukarı geçilmesi ile bu senaryoda aynen çöpe gider....
herkese bol kazançlar....
Yorum

Yorum