Sn.Teo, AnhighAll .... bunların hesaplamsındaki formuller değiştimi?. OB hesabı bence cok mantıklı idi. Hala guclu sinyaller veriyor. ROC ile birlikte bakıyorum.
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vob ta soluksuz yukseliş sağlıklı olmaz fikrindeyim. En az 500-600 puan geri ççekilip yukselirse daha sağlıklı olur. Zaten gun içinde max 800-1000 puan marj veriyorlar. Gap lu yukarı aççtılar. Realizdene sonra yukselir diye dusunuyorum..
Yorum
-
tam dusmeye karar vermistiki bakti fdow gerigeliyor vazgecme manevrasi yapiyor simdi.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
ne zaman yaptin shortlari daha banda gelmemisti bile. nasil karar verdin yanibgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEdekste bandıma dussun bekliyorum
.. EurUSd .Shortlarımı hala tutuyorum. ama heran longa gecebilrim. Hareketli stop losaa a gectim..
9 dan beri super kazandirdi.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Dun gece 3650 den Short girdim. Dun gece ust bandda idi. Dun gecekii mesajlara bir goz atın. Sn.Nunu TOBO goruyorum dedi. Ben ve Sn. Teo ise V işareti gorduk. Ben bunu Zafer Bizimdir diye yorumladımDantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne zaman yaptin shortlari daha banda gelmemisti bile. nasil karar verdin yani
9 dan beri super kazandirdi.
.... Dun Sn.Teo'da Short,Sn.Mordakta Short idi.. Ben hala Poz. koruyorum..
Yorum
-
soz meclisten disari:bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet. o platformu kullananan firmalar için.. Script yazdırmaya izin vermiyor. benim firma Target (Turkce karsılıgı olan) eger script yazıp 5 pips alıp poz kaptınca adamlar sinir oluyor. hemen kesiyorlar hesabı...
bu is tam uckagit kumar otesi birsey dusunun kazanmazsan hersey guzel kazanirsan ya kapi disari ediyorlar (cunku sermayeleri yok kaybedenlerle besleniyorlar) yada parani vermiyorlar... kumar bile boyle degil devlet yada ozel kumar daha guvenli yani burada verdigin paranin gidecegi %99 degil tam %100
bence bazilarinda emirler bile forexe havuzuna iletilmiyor cevrimicisin matrix gibi gercek degil yani.
bende malum bankaya soruyorum kac gundur bir Allahin kulu cevap vermiyor. guvenlide olsa hizmet sifir.soruna bile cevap vermeyenden para hizmeti bekle.
insan ogrendikce sever degilmi bu islerde tam tersi basta cok seviyor ogrendikce tiksiniyor.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
dun 16.30 da sn teo nun shortunu kapadigi yere dondu dolasti yine geldi.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDun gece 3650 den Short girdim. Dun gece ust bandda idi. Dun gecekii mesajlara bir goz atın. Sn.Nunu TOBO goruyorum dedi. Ben ve Sn. Teo ise V işareti gorduk. Ben bunu Zafer Bizimdir diye yorumladım
.... Dun Sn.Teo'da Short,Sn.Mordakta Short idi.. Ben hala Poz. koruyorum..Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
bende bir tam dip denemesi yapacagim cok yakiniz ama yinede bekliyorum.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArtık Longum.. Alt banddan girdik. 3545..
evet simdi longum bende 1.3530 oldum
ama bu 1.3670 leri zor gorur bence.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
Yorum