Forex işlemlerinde Majorler bir zaman sonra kesmicek bizi sanırım. Bir sürü parite var hepsini inceledegimizde mutlaka en az 2-3 tanesi kar verebiliyor. Sistemi kurmak ve robot gibi olmak önemli. Aynı anda 2-3 pariteye de girebiliyorsunuz. Zarar stoplansa bile digerleinde yurume oluyor.
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eger NetInvest Trader kullanıyorsanız platformu daha rahat. ama adamlar script yazmamıza izin vermiyorlar. yani ototmatik alsat yaptırmıyorlar :( Yabancılarda izin veren yerler var. 5 pipste bir kar alıyorsunuz. ama sonra size kafatası avcısı deyip şutluyorlar maalesef :(
Yorum
-
buyuk bir tobo goruyorum.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEUR/USD IB aşağısn dogru sarkıyor Alt banda yaklasıyor 1,3620 aşağısana sarkarsa 1,3580 kadar gider gibi.. Short daha guzel sanki..Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
aman abla ne yapıyorsun....NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbuyuk bir tobo goruyorum.
tobo obo olmasın.....yakın gözlüklerini takıp bir daha bakıver....
yapma yaw tobo falan sistemini yeni yerleştirmeye uğraşıyorum üzme beni....
bir daha bak sen....:040:
Yorum
-
valla tobo goruyorum, hem de kocaman yaf.:( baska goren yok mu? cadiyi cagirin, tobo uzmani o!mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraman abla ne yapıyorsun....
tobo obo olmasın.....yakın gözlüklerini takıp bir daha bakıver....
yapma yaw tobo falan sistemini yeni yerleştirmeye uğraşıyorum üzme beni....
bir daha bak sen....:040:
.
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
sevgili cati bekliyoruz birde sen bakıver bakem yakından..NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla tobo goruyorum, hem de kocaman yaf.:( baska goren yok mu? cadiyi cagirin, tobo uzmani o!
.
Yorum
-
AGUS TGUS a söyledi amateo Nickli Üyeden Alıntıtgus altının dusecegını de bıldı ama neyleyım bu saatten sonra dusen altını,
AGUS eur usd yi de beğenmemekte
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Vallahi 30 dakkalıkta dev gibi TOBO var.. Dikkat edin.. Israr etmeyin..mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili cati bekliyoruz birde sen bakıver bakem yakından..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
.
Yorum