Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
o da dusecek halen stoplatmadı....Stop noktası 1.4613 ustu...
haklisin basliyor gibi
ama bende encok 1.4643 un goruldugunu goruyorum.
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
31800...32000...çıkışın hedefi....abartırlarsa 33000..de olabilir...teknik olarak tabii......dönüşte şortlamak için hazır olun....şortları 10 işgününe yayın....ve en ağır parçayı en sonunda basın.........
yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
10 işgünü ...daha az da olabilir...ama bir parça pay koyuyorum..yanılma payı...sana daha önce söylemiştim....yılda birkaç defa olacak hareketler bunlar...........göreceğiz........
yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
son derece yüksek volatilite olacak 2 hafta.......sert yukarı...sert aşağı.....pozisyonunu arkasında durabilirsen ağır para olur..ama önce sinirleri aldırmak gerek........
Bu vobda para kazananın ben ellerinde operim, Şunlara bak,
Volarity uygun, yurt dışı uygun, pariteler uygun...
Vay yavrum vay....
Bunlarla aşık atılmaz...
haklisin ustad forex 15.15 gbp/usd shortladim sadece 1 lot dusunun. kazanc 576.. 45 dk oldu sadece. dogru yer super kazanc.
tgus gibi bir yontemi bu sirkte harcamak gunahtir
forexte 3000 ile basladigim gunu sadece 9.30 dan beri 5bin kusur ile bitirdim sanal olarak.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Eger Gune En yuksekten shorta girdiysen, Ertesi gun Gap yukarı olsa zararın az, Aşağı olursa kazancın çok olur. Gune alt banttan girersen tersi de gecerli. Ana sorun o bantlara kadar bekleme sabrını gostermek..
bakin yuzde uc oldu fdow hala oglen dusurken geldikleri noktaya bile nazlaniyorlar forexte para akiyor resmen hersey calisiyor.tabi dogru yontem ile..
Vob taki bu kadar sinir harbinini 1/3 poz u ile Forexte daha rahat edersiniz. En azından kontrol sizde. GAP yok. Haa Cumadan poz ile girersiniz. Ptesi Gapı olur o başka.. O da çok ölümcül olmuyor pek fazla ..
Yorum