vob pivot 30900.....spot 30 31100...........
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn mordak kisa icin ust siniriniz tam tutmus gorunuyor. tebrikler. ama sn teo nun dedigi gibi acilista biraz yukari gitmis sizin sinira kadar simdi yon asagi gibi ama bundan sonra.
sn. dantes sıkıştırma bekliyordum zaten.....bundan sonrası önemli.....
1/3 kısa ile 96.90 stop olmak üzere bekliyorum.....bakalım al sinyalleri nasıl feyk atacak....(yada stop olacağım).....
Yorum
-
teo Nickli Üyeden AlıntıSeren Eurusd de kırmızılar arasında yesıl barı goruyormusun 30 dak lıklarda, gecenkı gıbı goldda oldugu gıbı, o bar aynen , tuzak bar...
adamlar tilki.............yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
cuma günü OB aşırı alımda kapatmasına rağmen yön long dediğinize göre öğrenilen sistem revize edilmediği sürece kismenin işine yaramayacaktır.teo Nickli Üyeden AlıntıNe oldu sistemi ogrendınız kımsede yazmıyor artık,
Ama ben daha eksık yanlarını yazacaktım, katılım olmazsa gaza gelemem
heheheYazılarımın içeriği hakkında şikayeti olan özel mesajla bildirirse gerekli yerleri silerim. Polemiklere girmeyelim. Herkese huzur dolu kavgasız gürültüsüz bol paylaşımlı ve kazançlı günler dilerim. Bağımsız ve tarafsız VOBiX!
Yorum
-
Verelim gazı Teo hocaya...VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercuma günü OB aşırı alımda kapatmasına rağmen yön long dediğinize göre öğrenilen sistem revize edilmediği sürece kismenin işine yaramayacaktır.
Vobix'e katılıyorum..
Carpe diem, quam minimum credula postero...
Yorum
-
Short-Term Implied Volaility Based System :
Bizim kullandıgımız sistemin tam açılımı Sn.Teo nun sisteminin kitaptaki hali budur. Volaility 3 çeşit. historical, Teoraikal ve Implied Volaity. Trade etme sekllinize gore formul değişiklik gosteriyor. Biz ler Short Term Range aralıklarını belirleyip Gunluk oynuyoruz. O yuzden Bir gun onceki degerlere gore Gelecekteki olası Range aralığını belirlemeye calsıyoruz. Bu işlem Implied volaility. Black&Scholes 'un fiyat sistematigini kullanıyoruz..
Yorum
-
- A = C/S, B = K/S, R = rT and let y = σ SQRT(T) = IV SQRT(T).
- The Black-Scholes formula then looks like:
[1] A = N(d1) - B e-R N(d2)
where
d1 = [ -log(B) + R + (1/2)y2 ] / y
and
d2 = d1 - y
K : Strike price
T : Time
r: Risk %
Yorum
-
Yukardaki formulden Kitaptaki IV degeri alınıyor. Ama biz TGUS taki Voal degerini alabliyoruz. Sonucta Implied Volaility degeri o da.
SD : Standart Deviaton : bu kavrada ise SD : 2 degeri %95,1.5 deger %87, 1.28 degeri %80,1 degeri %68 ihtimalini gosteriyor.
Formulu : SD x IV x C x Sqrtr (1/365)
burdan çıkan sonuc o gun içersindeki olusabilecek fiyat aralıgını veriyor.
Yorum
-
Benim sistem çok namussuz diyo ona...teo Nickli Üyeden AlıntıEurusd kırmızı uzun barlar gelmeye başladı, daha çok düşecen, daha sattıgım yere gelmedin, namısız...
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Eger uzun vade Trader iseniz Sqrt (n /365 ) ile onumuzdeki (n) gun içersindeki fiyat aralıgını görebiliyorsunuz. Biz çok kısa vade istedigimiz için, ilk 30 dakikadı barın kapanıs fiyatından işlem yapıyoruz. Voal degeri Dunku deger olarak alıyoruz.
Yorum
-
Sistmesiz öylesine takıldığım 50,000 doalrlık hesabı bir hafta dolamdan batırdım. Hep stopları çalıştırıp döndürdüler pariteleri. Çok üçkağıtçı bunlar.Yazılarımın içeriği hakkında şikayeti olan özel mesajla bildirirse gerekli yerleri silerim. Polemiklere girmeyelim. Herkese huzur dolu kavgasız gürültüsüz bol paylaşımlı ve kazançlı günler dilerim. Bağımsız ve tarafsız VOBiX!
Yorum
-
bir canli ornek rica edebilirmiyiz.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYukardaki formulden Kitaptaki IV degeri alınıyor. Ama biz TGUS taki Voal degerini alabliyoruz. Sonucta Implied Volaility degeri o da.
SD : Standart Deviaton : bu kavrada ise SD : 2 degeri %95,1.5 deger %87, 1.28 degeri %80,1 degeri %68 ihtimalini gosteriyor.
Formulu : SD x IV x C x Sqrtr (1/365)
burdan çıkan sonuc o gun içersindeki olusabilecek fiyat aralıgını veriyor.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Eger çok uzun vade Yatırımcısı iseniz, Implied Volaility yerine, Historical Volaity kullanılıyor. Historicalda en az 50 periyod geriye gıderek hesap etmek gerkiyor.
TGUS taki OB degerinin Range olarak sistemdeki karslık formulu :
A :=C;
B:=MOV(C,12);
ROC:=((C-B )/B)*100
ROC degeri 0 aşağı keserse Sat, Yukarı keserse AL sinyali olur. Ama Short Term range stili ile trade edecekseniz, 0 seviyesinin en uste geldiginde Short, 0' ın altında ise Long poz açablirsiniz. demektir.
Yorum
Yorum