Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mordak
    Yasaklı
    • 26 Şubat 2009
    • 191

teo Nickli Üyeden Alıntı
    aman mordak ta ya dıkkatlı bak, bugun usdjpy sankı yukarı gıbı

Umarım ben haklı cıkmam.....

evet öyle abi....sıkıştırma yapacaklar.....o yüzden stoplar belli olarak kısa pozisyon açıyorum.....96.90 tüm açacağım pozisyonlar için stop seviyem olacak........

umarım yanılmam...:040:

bu arada eur-usd ve eur-jpy de güzel ekmekler var......

bol kazançlar abi.....

Yorum

• mordak
      Yasaklı
      • 26 Şubat 2009
      • 191

1. level up bölgeleri.....

eur-usd---------1.3716--1.3752
      eur-jpy---------130.44--130.72

threshold levels.....
      eur-usd-------1.3612
      eur-jpy-------129.65

Yorum

• Dantes
        Bağımlı
        • 26 Şubat 2009
        • 836

mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        ---usd-jpy---
        kısa için üst sınır-------96.50-----------stop 97.00
        kısa için alt sınır--------96.10-----------stop 96.40

threshold level.....

usd-jpy-----95.83
        sn mordak kisa icin ust siniriniz tam tutmus gorunuyor. tebrikler. ama sn teo nun dedigi gibi acilista biraz yukari gitmis sizin sinira kadar simdi yon asagi gibi ama bundan sonra.
        Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
        Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
        Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• SEREN I
          KAMYON ŞOFÖRÜ
          • 25 Şubat 2009
          • 0

vob...pivot 30650...........spot 30 pivot....30875.........

60 dk..lık tobo hedef 31800....32000.........
          yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• SEREN I
            KAMYON ŞOFÖRÜ
            • 25 Şubat 2009
            • 0

önümüzdeki 10 iş günü ağır para var.......sabırlı olan malı götürür...........
            yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• bgungor68
              ....................
              • 06 Aralık 2007
              • 809

IV degerlerine gore Range aralıkları :
              %68 ihtimal : 550
              %80 :700
              %87 : 820
              %95 :1100 puan
              IV := 0,34
              Sistem : Short Term Volatility base Trade System.
              ilk 30 dakikalık Barın Kapanıs degerinini uzerinden hesap.

Yorum

• SEREN I
                KAMYON ŞOFÖRÜ
                • 25 Şubat 2009
                • 0

benim sistem % 15 dalga diyor...ve dahi yönüde veriyor....ama yazmayacağım......sadece dalga çift taraflı biliniz...........

Yorum

• EDY
                  Yasaklı
                  • 15 Aralık 2008
                  • 1381

teo Nickli Üyeden Alıntı
                  Ne oldu sistemi ogrendınız kımsede yazmıyor artık,

Ama ben daha eksık yanlarını yazacaktım, katılım olmazsa gaza gelemem hehehe
                  Sevgili Teo, VOBta islem yapmadigim icin sistemi cözmeye calismadim, fakat emin ol sistemin basarisinin farkindayim ve takibindeyim... Bu arada yakin cevremde olup VOBta islem yapanlara öneriyorum devamli...

Su an icin aklima gelen ise, yanilmiyorsam bazilari ilk mesajdan bu yana olayi kavramaya calismadigi icin sistemi cözmek onlara zor geliyor...

Nacizane düsüncem yani....

Yorum

• Dantes
                    Bağımlı
                    • 26 Şubat 2009
                    • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı
                    Ne oldu sistemi ogrendınız kımsede yazmıyor artık,

Ama ben daha eksık yanlarını yazacaktım, katılım olmazsa gaza gelemem hehehe
                    nerde ustad ogrenemedik henuz.
                    siz birde "tgus :under construction" dediniz.
                    simdi yazdiklariniza gore bir seyler cikarmaya calisiyoruz.
                    Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                    Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• SEREN I
                      KAMYON ŞOFÖRÜ
                      • 25 Şubat 2009
                      • 0

vob pivot........30750.................spot........... .31000...........

Yorum

• Dantes
                        Bağımlı
                        • 26 Şubat 2009
                        • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı
                        Eurusd kırmızı uzun barlar gelmeye başladı, daha çok düşecen, daha sattıgım yere gelmedin, namısız...
                        ustad bu pariteyi uzmanlik alanim sectim sıkı takip ediyorum 9 marttan baslayan trend once yavasladi simdi bir dusus trendinin basinda gibi saatlik bazda ama ne kadar guclu nereye gider bilemem. o ama yukselis trendi 19 marttan beri yorulma emaresi gosteriyordu. arkasi dusus mu ne kadar dusus bu tgustan.

Yorum

• SEREN I
                          KAMYON ŞOFÖRÜ
                          • 25 Şubat 2009
                          • 0

teo Nickli Üyeden Alıntı
                          hemen verirsen kıymetin kalmaz, yavaş yavaş yapıcan o işi...

Serenden ogrendım, gösterip gösterip kaçıyor, pivot mivot....

Nunu'nun kulağı çınlasın, erkek milleti işte hehehe

doğru......kolay sunulan herşey gibi bedava bilgiyede itibar azdır....emek harcanmasını isterim.........bilgi bende..burda...beraber izleyelim........

;)

Yorum

• Dantes
                            Bağımlı
                            • 26 Şubat 2009
                            • 836

fdowdaki trend ise 9.45 ten beri cok yavasladi ama bize pek olumsuz etkisi olmadi gozukuyor. bekliyorlar uzun barlar yada samuray kiliclari nasilsa cepte.

Yorum

• SEREN I
                              KAMYON ŞOFÖRÜ
                              • 25 Şubat 2009
                              • 0

vob pivot....30825......spot.....31075........

haftalıklar çıkışı destekliyor.........30..60..120...dk..lıklarda aşırı alım oluştu...bu önümüzdeki günler için büyük dalgayı işaret eder....

Yorum

• bgungor68
                                ....................
                                • 06 Aralık 2007
                                • 809

Sn.Teo, Under construction dediğiniz için , beklemedeyiz. Yoksa apart vaziyette bekliyoruz .. Kitaplar çok faydalı oluyor. Sisteminiizi anlamak açısından. TGUS hazır lop bir sistem değil . arkasında inanılmaz bir bilgi birikimi var. Ben okudukca daha iyi anlıyorum. Şapka çıkartıyorum Sn.Teo. Gercekten tebrikler..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information