Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • lafola
    Tecrübeli
    • 01 Mart 2009
    • 191

Unutmayalımki her OMO beyazının ;eleştirilmeye didiklenmeye üstüne bol bol laf edilmeye ihtiyacı vardır..Allah müstahakını versin ..Yüzde olayını beni kafalamak için icat ettiğini düşünüyorum..2 saatten fazla zamanımda bunu anlamaya gitti..
    Jele sürünmekle cevher sakıt olmaz kadrü kıymetten..
    kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
    titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
    perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
    titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime

Yorum

• NUNU
      HAS AYU
      • 28 Şubat 2009
      • 130

bogalik guzelliktir....
      Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina

Yorum

• Dantes
        Bağımlı
        • 26 Şubat 2009
        • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Ob çok sağlıklı çalışmıyor, Yani bazı durumlarda 0.70 üzeri swing yaparken bazen de ciddi trend yapıyor geçen günkü gold,ve eurusd olduğu gibi,

Bir kaç gündür bu sorun üzerine çalıştım.Hangi durumda swing değil sorusu.

Çok şükür daha Vob da bunla karşılaşmadık ama sağlıklı değil,Kimsenin kaybına sebeb olmadığım için sevinçliyim.Ama lütfen Ob ye tam güvenerek Vobda işlem yapmayınız bugune kadar çalıştı ama sorunu var,Forexde farkettim...

Sayın Lafolanın 4 saatlik eleştiri sohbeti ile bunu nasıl çözeceğimi farkettim, kendisi bile bana ne söyleyip beni uyandırdığını farketmedi.

( Bu arada kapıdan çıkarken söylediğim ve tüm gün savunduğum saçma sapan % olayı değil,bu farklı OMO beyazı !)

Şu an test aşamasında, şu an çalışıyor gözüküyor, testler bitsin.

Gelişmiş OB olayını açıklayacağım bu arada şutlanmazsak burada...

Nunu yine kızacak yine erkek milleti diyecek ama sistemi değiştirmedim sadece 0.70 üzerinde gerçekten swingmi yoksa trende mi girdi sorusunun cevabını aradım..
        ustad bu konuda ben ve sn gungor bir yapici elestiri getirmistik sanirim gormedin gecmis sayfalarda ozellikle eur/usd ile ilgili.
        benimki su idi 9 martan beri bahseetigim gunlulerde 0.30 bolgesinde hilza 0.70 gecis sozkonusu idi asiri sattan asiri alima girdi bunu agustostan beri gelen trendn galiba bitiyor demistim hatirlarsan daytrade icin-bizim takip ettigimiz ob nin 0.70 ustunde kalmasi- birsey ifade edemedi cunkudaha ustunde bir olay gerceklesti. standar deviation channel degisti yada raff channel asagi ike yukari dondu bu durumda 0.70 bile olsa bunun karsiligi hic long yok short icin beklenilse bile day trade icin genel gorunumde trend tersine hareket oldugu icin affedilmedi.bilmiyorum ne dersin.
        Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
        Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
        Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• VOBiX
          Aktif
          • 27 Şubat 2009
          • 25

NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bogalik guzelliktir....
          Hâlâ mı?
          Yazılarımın içeriği hakkında şikayeti olan özel mesajla bildirirse gerekli yerleri silerim. Polemiklere girmeyelim. Herkese huzur dolu kavgasız gürültüsüz bol paylaşımlı ve kazançlı günler dilerim. Bağımsız ve tarafsız VOBiX!

Yorum

• Dantes
            Bağımlı
            • 26 Şubat 2009
            • 836

bakin yine ayni sey oldu cikis palavrasini bis kapandiktan sonra kesti. tekrar soruyorum ne istiyorlar su kucucuk borsadan kasansalar ne olacak kucucuk islme hacimiyle onlarin yaninda.guc denemesimi yapiyorlar nedir. hic anlamiyorum.18.00 den sonraki trende bakin. y den sonra gelen tusum calismiyordu s yasdim)
            Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
            Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• NUNU
              HAS AYU
              • 28 Şubat 2009
              • 130

Mini Dow Jones Indus.-$5 Mar 09 745,376.00 5:37pm ET 737,965.00 (9,957.70%)

yahoo finance'e boga virusu girmis. simdi bu durumda pazartesi kisacilara haciz gelmesi gerekecek..

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

Sayın BGungor

Sordugunuz sorunun cevabı INBuyEntry ve InSellEntry Implied Volatility dir.

Yorum

• teo
                  Demirbaş
                  • 03 Mart 2009
                  • 3712

Buraya sımdıden yazayım, kayıtlarda bulunsun bende bazen ne dedıgımı unutuyorum.

Ilk sabah acılıs 30 dakıka yerıne Cuma son kapanıs 30 dakıka degerlerını ,sankı Pazartesı ılk 30 dakıka degerı gıbı gırdım, Bu bır olasılıktır,elbette sabah acılıs ılk 30 dakıka gırılmelıdır,Ama asagı yukarı fotografı flu olarak bıle gosterebılır eger olasılık konusuyorsak.

Bır cesıt gelecegı okuma denemesı yapalım...

Test sıstemıne gore Pazartesı swıng market olacak.

Alt deger 30.081 ust deger 30.569 olacak.

-- Bu degerlerı Pazartesı acılıs 30 dakıkaya gore guncelleyecegız,Su an sadece fal bakıyoruz.

Yorum

• Dantes
                    Bağımlı
                    • 26 Şubat 2009
                    • 836

ustad usd/çhf yi yakalayabildinmi merak ettim.

Yorum

• teo
                      Demirbaş
                      • 03 Mart 2009
                      • 3712

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      ustad usd/çhf yi yakalayabildinmi merak ettim.

Bu parite muthıs saçmaladı CUma gunu, sureklı al/sat verdı, Iyıki bulasmamısım....

Yorum

• Dantes
                        Bağımlı
                        • 26 Şubat 2009
                        • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Buraya sımdıden yazayım, kayıtlarda bulunsun bende bazen ne dedıgımı unutuyorum.

Ilk sabah acılıs 30 dakıka yerıne Cuma son kapanıs 30 dakıka degerlerını ,sankı Pazartesı ılk 30 dakıka degerı gıbı gırdım, Bu bır olasılıktır,elbette sabah acılıs ılk 30 dakıka gırılmelıdır,Ama asagı yukarı fotografı flu olarak bıle gosterebılır eger olasılık konusuyorsak.

Bır cesıt gelecegı okuma denemesı yapalım...

Test sıstemıne gore Pazartesı swıng market olacak.

Alt deger 30.081 ust deger 30.569 olacak.

-- Bu degerlerı Pazartesı acılıs 30 dakıkaya gore guncelleyecegız,Su an sadece fal bakıyoruz.
                        ustad genelde son 30 dakika sasirtma islemleri oluyor. bunlar bizi
                        yaniltmasin.

Yorum

• NUNU
                          HAS AYU
                          • 28 Şubat 2009
                          • 130

teo Nickli Üyeden Alıntı
                          trade ıcın kullanmıyacagız sadece fal bakıyoruz...

Yorum

• mordak
                            Yasaklı
                            • 26 Şubat 2009
                            • 191

mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ---usd-jpy---
                            kısa için üst sınır-------96.80-----------stop 97.20
                            kısa için alt sınır--------96.20-----------stop 96.50

threshold level.....

usd-jpy-----95.36

---usd-jpy---
                            kısa için üst sınır-------96.50-----------stop 97.00
                            kısa için alt sınır--------96.10-----------stop 96.40

threshold level.....

usd-jpy-----95.83

Yorum

• mordak
                              Yasaklı
                              • 26 Şubat 2009
                              • 191

mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              ---usd-jpy---
                              kısa için üst sınır-------96.50-----------stop 97.00
                              kısa için alt sınır--------96.10-----------stop 96.40

threshold level.....

usd-jpy-----95.83

aldanmam yalandan hareketlere diyenler için ki ben diyorum kısa için alt sınırlardan ilk parti malı basıyorum............1/8 kısa....

yeni haftada herkese bol kazançlar......

Yorum

• mordak
                                Yasaklı
                                • 26 Şubat 2009
                                • 191

1. level up bölgeleri.....

eur-usd---------1.3716--1.3752
                                eur-jpy---------130.44--130.72

threshold levels.....
                                eur-usd-------1.3612
                                eur-jpy-------129.65

Yorum