Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Dantes
    Bağımlı
    • 26 Şubat 2009
    • 836

iste uzunbarlar gelmeye basladi ama ob 0.70 uzeri unutmayin
    Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
    Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
    Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
      Demirbaş
      • 03 Mart 2009
      • 3712

Vob için 30100, uzerı long, altı short...

Yorum

• mordak
        Yasaklı
        • 26 Şubat 2009
        • 191

mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        ---eur-usd---

1.3716--1.3752 bölgesi 1. level up bölgesi....buna bağlı olarak 1.3700 altı olduğu sürece ilk hedef 1.3580 lerdir....

stop 1.3720 olarak kısa pozisyon alınabilir.....

kendi pozisyonlarım olmayıp flat konumda beklemedeyim.....

herkese bol kazançlar......
        mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        ---usd-jpy---

2. level up gerçeklerşti ve sonrası baya kanlı oldu.....öngördüğüm 94 lü seviyeler dahi kırıldı......haftaya tekrar kısa için fırsat kollayacağım....

başlatılan yukarı tepki ile 96.20--97.10 arası kısa yapmayı planlıyorum...(aksi durumlarda belirtme yapacağım)......

şuan tatil devam alacağımızı aldık.....

aynen beklemeye devam.....senaryolar çalışıyor....
        sanırım pazartesi günü usd-jpy kısa için hazır konumda olacak.....

1. level up bölgeleri.....

eur-usd---------1.3716--1.3752
        eur-jpy---------130.44--130.72

threshold levels.....
        eur-usd-------1.3670
        eur-jpy-------129.12

Yorum

• zaGor
          Asi Ruh
          • 10 Şubat 2009
          • 0

30300 kapanırsa OB 0,74 mi olacak?
          Carpe diem, quam minimum credula postero...

Yorum

• mordak
            Yasaklı
            • 26 Şubat 2009
            • 191

---usd-jpy---
            kısa için üst sınır-------96.80-----------stop 97.20
            kısa için alt sınır--------96.20-----------stop 96.50

threshold level.....

usd-jpy-----95.36

Yorum

• VOBiX
              Aktif
              • 27 Şubat 2009
              • 25

zaGor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              evet ama 0,72 oldu 30,275 kapanışla
              Yazılarımın içeriği hakkında şikayeti olan özel mesajla bildirirse gerekli yerleri silerim. Polemiklere girmeyelim. Herkese huzur dolu kavgasız gürültüsüz bol paylaşımlı ve kazançlı günler dilerim. Bağımsız ve tarafsız VOBiX!

Yorum

• Dantes
                Bağımlı
                • 26 Şubat 2009
                • 836

zaGor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sn zagor tenay

ob 0.72 oldu.
                Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
                  Demirbaş
                  • 03 Mart 2009
                  • 3712

Geceye poz ile girenlerin longa devam etmelerı gerekırdı..

Yorum

• Dantes
                    Bağımlı
                    • 26 Şubat 2009
                    • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Geceye poz ile girenlerin longa devam etmelerı gerekırdı..
                    neden ustad, ob iki gundur asiri satta. yorumunuz nedir.

Yorum

• Dantes
                      Bağımlı
                      • 26 Şubat 2009
                      • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı
                      Gold oynuyorum kac gundur, Bu nasıl volarıtedır, 1 Ayda trılyonerlık olur, eger sıstemı calısıyorsa...

Gayet ıyı gıdıyorum kac gundur, Bu volarıte de de benı carpamasalar artık hıc sansları yok...
                      yine malum banka ve 100 pips ragmen mi. bravo ustad.

Yorum

• teo
                        Demirbaş
                        • 03 Mart 2009
                        • 3712

Kapanıs degerı degıstı uzlasma ıle ob 0.74 oldu

Pazartesı ıcın 30288 ustunde kaldıgı surece hep long...

Yorum

• teo
                          Demirbaş
                          • 03 Mart 2009
                          • 3712

Goldda stopladım ve 956 dan longladım, saatlerce beklenen yon gerceklesmezse,terse gıdecek anlamına gelır der unlu bır trader... 965 uzerınden kar almayı dusunuyorum...

Yorum

• teo
                            Demirbaş
                            • 03 Mart 2009
                            • 3712

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            neden ustad, ob iki gundur asiri satta. yorumunuz nedir.

Ob çok sağlıklı çalışmıyor, Yani bazı durumlarda 0.70 üzeri swing yaparken bazen de ciddi trend yapıyor geçen günkü gold,ve eurusd olduğu gibi,

Bir kaç gündür bu sorun üzerine çalıştım.Hangi durumda swing değil sorusu.

Çok şükür daha Vob da bunla karşılaşmadık ama sağlıklı değil,Kimsenin kaybına sebeb olmadığım için sevinçliyim.Ama lütfen Ob ye tam güvenerek Vobda işlem yapmayınız bugune kadar çalıştı ama sorunu var,Forexde farkettim...

Sayın Lafolanın 4 saatlik eleştiri sohbeti ile bunu nasıl çözeceğimi farkettim, kendisi bile bana ne söyleyip beni uyandırdığını farketmedi.

( Bu arada kapıdan çıkarken söylediğim ve tüm gün savunduğum saçma sapan % olayı değil,bu farklı OMO beyazı !)

Şu an test aşamasında, şu an çalışıyor gözüküyor, testler bitsin.

Gelişmiş OB olayını açıklayacağım bu arada şutlanmazsak burada...

Nunu yine kızacak yine erkek milleti diyecek ama sistemi değiştirmedim sadece 0.70 üzerinde gerçekten swingmi yoksa trende mi girdi sorusunun cevabını aradım..

Yorum

• lafola
                              Tecrübeli
                              • 01 Mart 2009
                              • 191

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Ob çok sağlıklı çalışmıyor, Yani bazı durumlarda 0.70 üzeri swing yaparken bazen de ciddi trend yapıyor geçen günkü gold,ve eurusd olduğu gibi,

Bir kaç gündür bu sorun üzerine çalıştım.Hangi durumda swing değil sorusu.

Çok şükür daha Vob da bunla karşılaşmadık ama sağlıklı değil,Kimsenin kaybına sebeb olmadığım için sevinçliyim.Ama lütfen Ob ye tam güvenerek Vobda işlem yapmayınız bugune kadar çalıştı ama sorunu var...

Sayın Lafolanın 4 saatlik eleştiri sohbeti ile bunu nasıl çözeceğimi farkettim, kendisi bile bana ne söyleyip beni uyandırdığını farketmedi.

( Bu arada kapıdan çıkarken söylediğim ve tüm gün savunduğum saçma sapan % olayı değil,bu farklı OMO beyazı !)

Şu an test aşamasında, şu an çalışıyor gözüküyor, testler bitsin.

Gelişmiş OB olayını açıklayacağım bu arada şutlanmazsak burada...

Nunu yine kızacak yine erkek milleti diyecek ama sistemi değiştirmedim sadece 0.70 üzerinde gerçekten swingmi yoksa trende mi girdi sorusunun cevabını aradım..
                              Konuşmanın en büyük yararı budur sanırım..Kişi tek başına düşüncelere daldığında sanki 30-70 arası swing bölgede gibi kafası çalışır..Halbuki başka bir kişi ile konuştuğunda 70 üstü aşırı alım bölgesindeki gibi durmadan zirveler yaparcasına çalışır.. Bu arada yeni durumla ilgilide konuşmamız lazım ama sen yoksun ortalarda..
                              kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
                              titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
                              perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
                              titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime

Yorum

• teo
                                Demirbaş
                                • 03 Mart 2009
                                • 3712

lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Konuşmanın en büyük yararı budur sanırım..Kişi tek başına düşüncelere daldığında sanki 30-70 arası swing bölgede gibi kafası çalışır..Halbuki başka bir kişi ile konuştuğunda 70 üstü aşırı alım bölgesindeki gibi durmadan zirveler yaparcasına çalışır.. Bu arada yeni durumla ilgilide konuşmamız lazım ama sen yoksun ortalarda..
                                Gece araba ile dönüyorum forex kapandıktan sonra...

Pazartesi geri döneceğim Istanbul'a...Jelleri hazırla hehehehe

Yorum

Working...
                                X

Debug Information