Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
30425...satış yerini TGUS un bulması harika bir olay......sistem aynı zamanda burdan sat verdi....ama yok yahu dedim.....
Yakında TEO ve TGUS isimli eşantiyonlar dağıtacak aracı kurumlar..Hatta TGUS kelimesinin borsacılar arasında selamlaşma biçimi olarak yaygınlaşmasıda düşünülmeli ..Sağlığına duacıyız ..TGUS un mimarı sayın TEO ...
kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
bak bakalım altın bugun nerden donmus , dun gece 924 dedıgım yerden cuk donmus , yanı %1 % 1 temız bugunde = %2 dagıtmıs..
Ihtıyar anacagım da her zaman derdı, oglum her zaman altın al, kasaya koy dıye
walla tebrikler.....ben şahidim......bütün gün altın oraya gidermi dedim.....gitti.......yok ben bu sistemi paraya satmam arkadaş......altın yumurtlayan tavuk kesilirmi.........
yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum