Vob endekste max gun içi 600-800 puan arası oynatıyorlar. Eger 1000 ve ustu olursa bile bir şekilde Volatily aşağıya cekiyorlar. Sanki koşup gitmek isteyen Atı bilerek dizginliyorlar..
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
19 subattan beri dusen ve 2 kere deneyip kiramadigi viyana pardon 7500 onlerine gene geldi.meshur 7500 ne yapacak.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Kanımca elini kolunu sallayarak gececek. Buradan sonrası ralli olur gibi.Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster19 subattan beri dusen ve 2 kere deneyip kiramadigi viyana pardon 7500 onlerine gene geldi.meshur 7500 ne yapacak.
Yorum
-
yarin gapi var hic yedirirlermi millete diyorlarki cesaretin varsa aksama sakla.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVob endekste max gun içi 600-800 puan arası oynatıyorlar. Eger 1000 ve ustu olursa bile bir şekilde Volatily aşağıya cekiyorlar. Sanki koşup gitmek isteyen Atı bilerek dizginliyorlar..
ben aylarca gap ustune calistim yuzde 55-60 gecemedim zaten normali yuzde 50. birde ayni acip yatayi var.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
teo Nickli Üyeden Alıntıöpülmek sevilmek benim de hakkım, erkeğiz diye hep bizmi öpeceğiz
heheheh
,
Alemsin
Ayi uykusunda olmali...teo Nickli Üyeden AlıntıNunu yetiş .......................bir yorum at buraya,
Dengine catsana gibi olmus...SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternunu çok uzak......yetişemez.....başka dilek tut.........
Yorum
-
dehset kar insanin basi donuyor sanal bile olsa kimbilir gercegi ne nasildir.teo Nickli Üyeden AlıntıEurUsd den cıktım,bu kadar kar yeter, volarite ıyıce dustu. UsdCad den longa dondum,
Usdcad Cok tatlı dıp yapmıs tam 4 lu dıp.
1.2300 dan long...
bereket versin ustad.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
Sayin Teo bu pozisyonlari bizim VOB da almiyorsunuz degilmi?teo Nickli Üyeden AlıntıEurUsd den cıktım,bu kadar kar yeter, volarite ıyıce dustu. UsdCad den longa dondum,
Usdcad Cok tatlı dıp yapmıs tam 4 lu dıp.
1.2300 dan long...
Bir baska yerden (belkide forex)..
Bizim VOB da olanlar neler? Yardimci olabilecekler varmi?
Yorum
-
bunlar forex pariteleribikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayin Teo bu pozisyonlari bizim VOB da almiyorsunuz degilmi?
Bir baska yerden (belkide forex)..
Bizim VOB da olanlar neler? Yardimci olabilecekler varmi?
vobda olanlar ikitane dolar/tl euro/tl.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
ben bir short denemesi yaptim 1.23 kadar 200 verdi simdi sizin gibi longum ama trend asagiya dogru kac keredir duvarlara vurup asagiya devam ediyor 1.2330 yeni duvar muhtemelen.teo Nickli Üyeden AlıntıHarıka bır yerde USDCAD 1.2300 den longlar geldı,
Forex oynayanlara duyurulur.UsdCadde tatlı ekmek olacak...
Volarite artıyor, patlama yakın....Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
31400 kapanmadımı? bende ob 0,78...SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster31425....kapanış.....ob..değerini......0.98 yapar............
Carpe diem, quam minimum credula postero...
Yorum
-
ustad gunlukten asagi olanlarda ya yatay yada asagi dogru.
bakin bu kadar olur 1.2330 demistim muhtemel duvar icin tam oraya vurup yine asagi bukuldu.
iyi aksamlar...Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
sağlık olsun abi....bak benim usd-jpy lerde aynen stopladı bugün.....teo Nickli Üyeden Alıntı1.2287 -13 pıps zararına stoplandı.Araba captı, aırbag cıktı, bu parıteye bugun bulaşmıyoruz, istediğimiz gibi hareket etmedi.
Duyguya yer vermeden sistemi robot gibi uygularsanız, zarar az, kar çok olur...
yanlız 1.2294 uzerınde kapanısta sahte kırılım dusunerek yenıden longlarız, cunku long kovalıyoruz.
Baska parıteye bakalım,
sen demiştin gerçi % 98 diye ama % 2 bize gülmedi....
eur-usd ler vardı zararı telafi için gerçi onlarda erken kapanmış....yoksa zarar kalmayacaktı.........:040:
eur-usd de fena değil gerçi sert hareketleri var ama incelemeye aldım.....
belki 2. sevgilim olur bundan sonra belli mi olur...;)
bugünlük başka işlem yok senaryo ve plan yok....gece biraz çalışıp bakmak lazım.....
Yorum
Yorum