enteresan olan market tipi sanki swing görüntüsünde...ağır hareket ediyor..izleyelim.....
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ustad eur/usd sonunda 1.30 kirilimi gerceklesti.asiri satistan cikmisti zaten geregini yapiyor.bakalim kalici olacakmi.yorumunuz nedir.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUstad metatrader baktigimizda mart 13 23:00 dan hemen mart 16 1:00 atladigi goruluyor ama matriksten gelen veride ise metastock mart 13, 15 verileri bile var ve bugun 1:00 da degil 00:00 da basliyor. bu veri eksikligi nasil oluyor hemde yabanci yazilimda.
birde su dikkatimi cekti malum bankada hepsi 5 pips fark ama gbp/usd 10 pips neden oyle.1.3945 ken 1.3954 kusur
demoda fark olabılır, real trade de majorlerde fark yok..Last edited by teo; 16 Mart 2009, 13:48.
Yorum
-
asırı bolgeler ıcın demark sankı daha dogru tesbıt edıyor gıbı geldı bana, ben ccı yanına bır de demark ekledım...Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergunaydin
ustad geceden beri bekledim kirk kere poz degistirdim sonunda gene asiri alim satim cizgileri ile yani eski yontemlerle sunu cizdim simdi kara gectim.
eur/usd de. malum bankanin arayuzu islevsel ama cok dandik hic esnek degil.
Yorum
-
ob 0.11SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersvg..teo trade aralığını sizden rica edelim.........
bandlar
29470/30216
29566/30650
bol kazanclar
Yorum
-
SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVob Pivot 29975.....üstü Long.....
normalde bugun long gunu, 30650 uzerınde zaman kalırsa shortlanabılır,
Ama zaman kalmazsa kapanısta longu kapatmak lazım..
Yorum
-
ustad 29566/30650 anlow an high bandi tamamteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterob 0.11
bandlar
29470/30216
29566/30650
bol kazanclar
ama diger bandi bulamiyorum onlar nedir.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
onların hesap sekılını foruma yazmadım kı...Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustad 29566/30650 anlow an high bandi tamam
ama diger bandi bulamiyorum onlar nedir.
Aklıma bır fıkra geldı...
Usta guresın tum ıncelıklerını ogretmıs.
Bır gun ogrettıgı kısı ben yetıstım gel gureselım senı ben yenerım demıs.
Usta da hadı bakalım demıs.
Ogrencısı gayet basarılı.Ustayı soyle vuruyor boyle atıyor.
Usta son bır hareketle ogrencısını yere vurmus ve tus etmıs,
Ogrencısıde ustam benı yendınız, ama bana bunu ogretmedınız deyınce.
Iste sımdı ogrettım, benı gurese davet edecegını ve yenecegını ıddıa edecegını bılıyordum, bunu son dakıkaya bıraktım demıs.
hehehe
Yorum
-
kısa vade dışına taşarsak haftalıklar longçuları mükemmel destekliyor.........vob pivot 30000.......spot pivot....30275.......
her ikiside al konumunda devam........yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
Yorum