cizdigim seye flama degil scissor yani makas ismini verdim uzantilari bile calisiyor halen.yani bir kavram eklemis olayim.
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraman dıkkat, swıng markette temkınlı long yok, 30 altı ve 70 ustunde bu kavram var...
işte bu......teo.....malı götürdük.....akşama çuvalla gel payını verecem........yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
swing markette , fiyat cogunlukla TPO POC a dogru geliyor. o yuzden temkinli long, normali Short demek istedim.. tek eksigim tick saymak. becerebilsem süper olacak .. ama nerdeee.... Bugunku kapanısın 29.600-700 arasında olablicegini dusunuyorum...
Yorum
-
SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterher tarafa para.....para....ahh.......teo...ahh....
su akarken testi doldurulur, şikayet etme, kapanışa doğru birde gevşemeden kaparsın para...
Para yı boşver, aşk hayatın nasıl sen ona bak
hehehe
Yorum
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersu akarken testi doldurulur, şikayet etme, kapanışa doğru birde gevşemeden kaparsın para...
Para yı boşver, aşk hayatın nasıl sen ona bak
hehehe
yahu bu nasıl akma ne tarafa çevirsen geliyo...sıcaksu var..soğuk su var..ılık su desen o da var....para varsa aşk..da var....sen çuvalları hazır et........yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercizdigim seye flama degil scissor yani makas ismini verdim uzantilari bile calisiyor halen.yani bir kavram eklemis olayim.
bu grafıgı gonderırmısın , bende merak ettım...
Yorum
-
47 . sayfada ustad. onceden yaptim ama yanen calisiyor makas tutma ucu bile uzatilirsa gorulebilir.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu grafıgı gonderırmısın , bende merak ettım...
burada coklu alinti yok ekleyemedim kusura bakma.
uyan varsa sn seren kadar olmasa bir 300 puan almistir ben degil.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
-
SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercezama razıyım.........
erken yaptın, 850 uzerınde kapanıs tıckınden yapacaksın, umarım sans yanında olur....
Yorum
-
ben bugun vobda flat, ama usdchf +%50 den short yapınca neredeyse %1 yakın kar getırdı forex de,
Şükürler olsun...
usdchf degerı 1.1539 burada kar realızesı yapacagım ( anmedıum degerı),
eger tıck kapanısı bunun altında olursa yenıden shorta donerım...
Yorum
-
sistem dışı....ama işkembei kübradanda değil......olmazsa kazançların vergisi olsun..işte trader dediğin böyledir..hemen şımarır....teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstererken yaptın, 850 uzerınde kapanıs tıckınden yapacaksın, umarım sans yanında olur....
;)yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
Yorum