Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • teo
    Demirbaş
    • 03 Mart 2009
    • 3712

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn. mmo, sanırım siz Java matriks kullanıyorsunuz. Orda maalesef Open fiyatı yok.Matriks veri terminalinde gorebliyorsunuz.

her sabah olmayanlar ıcın openı yazalım bızde, ben yazmazsam sızler lutfen yazın, yardımlaşmayı ihmal etmiyelim. ancak böyle gelişebiliriz.

Yorum

• SEREN I
      KAMYON ŞOFÖRÜ
      • 25 Şubat 2009
      • 0

svg teo....her sabah open yazılmalı.....ben sürekli logaritmik kullanırım....haklısın...daha sağlıklı ve teyitlidir.....hareketli sisteme gelince max..adrenalin doğru..ama market tipi sağlıklı seçilmişse ki bu bir yerde bizim işimiz...sürekli para demek....bugün sistemi test ettim...benim al sat yerlerine neredeyse birebir örtüştü..ve çok başarılı trade yaptı...bir şey daha hareketli sistem hızlı düşünmeyi ve fiat oluşmadan ..oluşacak fiata göre hazırlık yapmayı gerektiriyor....svg..teo biliyorsun ben usta bir satranç ve briç oyuncusuyum....hızlı hesap yapmak ve saymak benim için sorun değil.....
      bugün endeks 29100 deyken sistem al diye bağırdı...aldıktan sonra düşse bile yarın için karlı bir trade idi..ayrıca gün içi spot 30 teyidi de gelince para ikram ettiler...sistemin 10 numara...bence telif hakkı iste...test sürüşü için yarın bekliyorum.....
      yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• teo
        Demirbaş
        • 03 Mart 2009
        • 3712

usdchf bugun ıcın swıngmarkettır, ust kırılma gerceklesmıs, ve yenıden shortlanmıstır.

ılk duragı 1.1563 dur(anmedıum).1.1563'u asagı kırarsa yarın dusus devam eder, aksı takdırde kar realıze buradan yapılmalıdır gun bıtınce yenı deger olusana kadar.
        Last edited by teo; 10 Mart 2009, 23:03.

Yorum

• mordak
          Yasaklı
          • 26 Şubat 2009
          • 191

---usd-jpy---

nihayet bugün yüzümüzü güldürdü ve kısaların hakkını verdi.....dün gece öncü sinyalle açtığım pozisyonları arttırarak karla kapadım...

sağolsun tekrar yukarı teperek yeni kısa fırsatı verdi...

99.15 stop olmak üzere kısa yapmaya devam...

bol kazançlar...

Yorum

• SEREN I
            KAMYON ŞOFÖRÜ
            • 25 Şubat 2009
            • 0

yarın kaptan swing market diyor teo sistem....bu durumda kısa için fırsat kollamak gerekir...açılışla birlikte ilk 5 dak...da muhtemel yükslişle beraber ob değeri max...yaklaşacaktır....bu sat emridir....swing markette....ancakk....geri çekilme ardından tekrar yukarı yapar ve en yükseği geçerse market tipi swing ten ..trend tipine dönebilir....dikkat.....market tipine karar verdiğiniz zaman para kendiliğnden gelir....anahtar market tipi.....
            yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• SEREN I
              KAMYON ŞOFÖRÜ
              • 25 Şubat 2009
              • 0

sistem disiplinli bir şekilde uygulanırsa....duygusuz yatırımcı olursanız....birde market tipine karar verecek kadar tecrübeniz varsa mutlak başarılı......sistemi anlıyamayanlar için basit bir öneri....5 dk..lık macd...dönerken aldınız...30 dak..lık macd dönerken satın....bu swing markettir.....yok 30 dak..lık macd dönmedi kestii...ve devam ediyor...o zaman trend market ihtimali mevcuttur...

Yorum

• mordak
                Yasaklı
                • 26 Şubat 2009
                • 191

vadeli-sistem

Yorum

• SEREN I
                  KAMYON ŞOFÖRÜ
                  • 25 Şubat 2009
                  • 0

market tipini anlamak tecrübeli yatırımcılar için daha kolay olabilir....sadece teknik bakanlar ise tek bir indikatöre bağlı kalmamalılar....ancak unutmayın basit olan en iyisidir..kafa karıştırmaz.....bu drumda spot son derece önemlidir....spota bakmak faha doğru olcaktır..benim çift teyit dediğim vob ile spot...un beraber teyidi gereklidir....

Yorum

• SEREN I
                    KAMYON ŞOFÖRÜ
                    • 25 Şubat 2009
                    • 0

bakın 20 yıllık borsacı olarak iddia ediyorum....sn..teo..nun bu sistemi yakında herkesin diline düşecek....hatta taklit edilecek..önlemler alınacak....şimdiden malı götürmeye bakın....svg..teo bence sisteminin ustalık payını kendine sakla....yada özelden üyelere ver....bedavaya para dağıtıyor sistem.....

Yorum

• bgungor68
                      ....................
                      • 06 Aralık 2007
                      • 809

Svg.Teo, olusan fiyatın, anmedium veya anhigh uzerine / altına dondugunu nasıl teyit ederiz? yani anmedium uzerinde 4-5 defa zig zag yapsa zor durumda kalmazmıyız?. 30 dak. barlarda nasıl teyit alırız?

Yorum

• teo
                        Demirbaş
                        • 03 Mart 2009
                        • 3712

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Svg.Teo, olusan fiyatın, anmedium veya anhigh uzerine / altına dondugunu nasıl teyit ederiz? yani anmedium uzerinde 4-5 defa zig zag yapsa zor durumda kalmazmıyız?. 30 dak. barlarda nasıl teyit alırız?
                        bu soruyu sordugunuz ıcın tesekur ederım,ben bu konuda ccı formasyona bakıyorum....

Yorum

• bgungor68
                          ....................
                          • 06 Aralık 2007
                          • 809

Volume bakmak ta bize fikir vereblirmi? Hacimle geciliyorsa orası kırılmıstır diyeblirmiyiz?. MP de Volume POC a da bakabilirmiyiz?.. Ben çok mu soru soruyorum acaba? ..

Yorum

• bgungor68
                            ....................
                            • 06 Aralık 2007
                            • 809

Sn. Lafola abimin tavsiye ettiği bir kitapta okumustum. Ünlü bir trader Ed Seykota olabilir. bir sistemi varmıs ona sadece kapanıs ve acılıs bilgilerini giriyormus ve sistem ona ertesi gunku trade aralıklarını veriyormus. Aklıma bu sistem geldi. Kork ey Ed Seykota.. çözdük sistemini

Yorum

• lafola
                              Tecrübeli
                              • 01 Mart 2009
                              • 191

Gün TGUS günü Bgungor Seykotada kimmiş...Bu arada Teo cee diyip kayboldu ..Adam hayalet trader...
                              kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
                              titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
                              perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
                              titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime

Yorum

• Dantes
                                Bağımlı
                                • 26 Şubat 2009
                                • 836

degerleriniz ciktimi bu gece icin forex icin sn teo
                                Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
                                Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                                Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information