Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • teo
    Demirbaş
    • 03 Mart 2009
    • 3712

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Teo, Matriksten Metatradere veri aktarma için yazdıgımız metod için de bir başlık açılsa olurmu?.. SAnırım "Keykafe" okuyucuları Meta trader ile Endeks grafiklerini nasıl oluyor diye düşünüyorlardır..

lutfen siz acarmısınız dusunduklerınızı, ben her yere yetısemıyorum, ebook yolluyorum su an...

Yorum

• Dantes
      Bağımlı
      • 26 Şubat 2009
      • 836

sn hdioxyde yeni sistem onerisi olan "Hareketli Ortalamalarla Bir Sistem Önerisi" de cci yada heart of forex yada diger asiri alim satim grafikleri gibi bir sekil veriyor bize dikkat ettinizmi birebir ayni gibi.
      Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
      Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
      Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• karınca06
        KASAP
        • 12 Nisan 2009
        • 976

arkadaşlar daha önce bu topiği foreks topığı olduğunu düşündüğüm için takip etmiyordum ama dün nöbette baktım ki farklı bır topık sıstemler var buyuk bır zevkle 360 sayfayı birden okudum bitirdim sn teo ve diğer arkadaşların iznini almadan matrikste çalışan tum sıstemlerı aldım ve matrıkse kurdum ındıkatörlerle birlikte.çalışmalarınız ve paylaşımlarınız için teşekkürler.keşke bildiğim birşeyler olsada sizinle paylaşabilsem.

Yorum

• bgungor68
          ....................
          • 06 Aralık 2007
          • 809

Sistem özellikle kısa periyotta da çok verimli :

Yorum

• bgungor68
            ....................
            • 06 Aralık 2007
            • 809

Yorum

• bgungor68
              ....................
              • 06 Aralık 2007
              • 809

sistemin yorumu :
              Kırmızı = uptrend, Mavi = donw trend, Yesil = Flat...

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

EurGbp Cok guzel bır trend vad edıyor.Haftalık pıvotunun da 6 pıps uzerıne cıktı..

Yorum

• teo
                  Demirbaş
                  • 03 Mart 2009
                  • 3712

sistemin yorumu :
                  Kırmızı = uptrend, Mavi = donw trend, Yesil = Flat...
                  istersen bunu da topık halıne getırelım, deneyenler goruslerını yazarlar..

Yorum

• teo
                    Demirbaş
                    • 03 Mart 2009
                    • 3712

Forekste her zaman pips aralığı düşük paritelerde işlem yapalım.

Bu da Major Paritelerdir.

USDJPY
                    USDCHF
                    GBPUSD
                    EURUSD

Birde major olmayıpta pips aralığı çok düşük iki parite daha vardır. BUnlarda olabilir.

EURJPY

EURGBP

Bunlar dışındaki tüm pariteler, daha pozisyon açarken pips aralığı sebebi ile cebinizden para çalarlar.

Yorum

• ardasu
                      Aktif
                      • 27 Mart 2009
                      • 90

sn.bgungor bu ea yı mq4 te nasıl uyguluyoruz ?birde bunun matriks versiyonu var mı?yazarsanız denemek istiyorum.

Yorum

• Dantes
                        Bağımlı
                        • 26 Şubat 2009
                        • 836

sn ardasu bu ea degil iki tane indikator. mt4 e demek istiyorsaniz ayni expert/indicator altina atin sonra grafik acip ustune ekleyin.
                        Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                        Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• ardasu
                          Aktif
                          • 27 Mart 2009
                          • 90

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          sn ardasu bu ea degil iki tane indikator. mt4 e demek istiyorsaniz ayni expert/indicator altina atin sonra grafik acip ustune ekleyin.
                          sn.dantes bu indikatörleri ben bulamadım ,daha önce adresi verilmişmiydi?

Yorum

• Dantes
                            Bağımlı
                            • 26 Şubat 2009
                            • 836

eur/gbp de artik artis zamani geldi.

Yorum

• Dantes
                              Bağımlı
                              • 26 Şubat 2009
                              • 836

ardasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              sn.dantes bu indikatörleri ben bulamadım ,daha önce adresi verilmişmiydi?
                              keysistem altinda silver trading icinde var.
                              o kismi mutlaka okuyun ama

alta ekledim mesaji:

MT4 kurup deneyeblirsiniz. Her periyotta başaralı. Hızlı trade için M5 ve M1 bile iyi sonuc veriyor..

Yorum

• bgungor68
                                ....................
                                • 06 Aralık 2007
                                • 809

sn.Karınca06 formullu Matriks için EA ornegi..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information