Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • NUNU
    HAS AYU
    • 28 Şubat 2009
    • 130

Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina

Yorum

• teo
      Demirbaş
      • 03 Mart 2009
      • 3712

Yorum

• Dantes
        Bağımlı
        • 26 Şubat 2009
        • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Odly nın kendısıne emaıl attım, bu adamların sızınle ılgısı varmı dıye,

O kadar sahtekar cok kı , kontrolsuz pıyasada aynı ısımle de kurmus olabılırler, ve Londranın haberı yoktur, mesaj gelsın anlayalım..

Bu arada ODL ana sayfasında scaplıng yapmadıkları surece Robota musade ettıklerını yazmıslar ama cok genıs anlamlı bır cumle bu,

Her an scalpıng dıyebılırler...

http://www.odlmarkets.com/

Use of Expert Advisors (EAs)

We permit the use of Expert Advisors (EAs) as a system by which our Clients can be assisted with making their investment decisions. We draw the attention of those Clients who use scalping EAs to our Terms of Business which give ODL the discretion to suspend or cancel our trading platforms with any clients who are considered to be abusing our price feeds or carrying out any other type of similar prohibited activity.
        tr ofisini kastediyorsan evet gercek. odl gfc ye ortak olmus londra tr dekini taniyor.

robot ea scalping konusunda haklisin scalpinge izin bile verdik diyorlar ama sonunda kapi disari ediyorlar ama senin yaptigin onlarin kriterine gore scalping degil.
        Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
        Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
        Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

Ben aslında robot kullanımına hep karsıyım, Odl konusunda robot kullanırsanız scalpıng yapıyorsunuz derler..

Bu tıp kurumlar sızın karsı poz .acarlar. Robot ıle gonderılen emırlerı gorurler.

Bu nedenle robot kullanmadan manuel yapılırsa bu teknık hıc bır sey dıyemezler.

Ama aynı teknıgı robot ıle yaparsanız ıtıraz edebılırler.

Bu konuda bır yazı okumustum yurt dısı forumlarında, Cogu kısı robot kullanmadan manuel yapıyor,

Yorum

• NUNU
            HAS AYU
            • 28 Şubat 2009
            • 130

kankim ve ben roboto karsiyiz. program tradingler demode oldu..

Yorum

• mozkan
              Aktif
              • 28 Mart 2009
              • 125

teo ille de inside bar kırılımı ile poz açarım diyorsan azıcık kafanı karıştırayım, metastockta bir expert yaz ve renklendir, experte yazacağın tek komut
              inside()
              olsun, bak bakalım inside algılamamız nedir metastock tanımı nedir?
              There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
              most importantly unknown unknowns.
              Trader Vic

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

Yorum

• teo
                  Demirbaş
                  • 03 Mart 2009
                  • 3712

BU oDL de S&P Dax ve turlu endekslerde alınıp satılıyor,sevdım ben bunu, S&P grafıgı atayım bende.. H4 de.

Yanlız fark 2 kademe 25 den satıp 75 den alıyorsun.Sayın Lafolaya duyurulur. Her kademe 12.5 dolar olduguna gore 25 dolar komısyon olmus oluyor...

% 25 asagı, %12.50 yukarı vermıs olasılık .....

Yorum

• mozkan
                    Aktif
                    • 28 Mart 2009
                    • 125

teo Nickli Üyeden Alıntı
                    Sayın ozkan pm mesajına bakarmısın. sana bır hedıyem var...
                    pm göndermeyi unutmuşum, ekledim şablona piyasa açılsın bakalım nedir ne değildir, teşekkürler
                    Trader Vic

Yorum

• teo
                      Demirbaş
                      • 03 Mart 2009
                      • 3712

Bu da Dax grafıgı , Bunda da olasılık asagı yazıyor, ama sonucta bunlar bır olasılıktır. H4 grafıgı

Yorum

• NUNU
                        HAS AYU
                        • 28 Şubat 2009
                        • 130

Yorum

• Dantes
                          Bağımlı
                          • 26 Şubat 2009
                          • 836

BU oDL de S&P Dax ve turlu endekslerde alınıp satılıyor,sevdım ben bunu, S&P grafıgı atayım bende.. H4 de.

Yanlız fark 2 kademe 25 den satıp 75 den alıyorsun.Sayın Lafolaya duyurulur. Her kademe 12.5 dolar olduguna gore 25 dolar komısyon olmus oluyor...

% 25 asagı, %12.50 yukarı vermıs olasılık .....

evet daha once yazmistim portakal suyu disinda hersey var gibi. OIL var hemde iki cins. buda cok iyi bazen cok zarar edince OIL islemi yapiyorum kurtariyor.
                          Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                          Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
                            Demirbaş
                            • 03 Mart 2009
                            • 3712

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            evet daha once yazmistim portakal suyu disinda hersey var gibi. OIL var hemde iki cins. buda cok iyi bazen cok zarar edince OIL islemi yapiyorum kurtariyor.

ben su sekılde dusunuyorum benım dıno da da hesabım var, burdan bak mq4 olarak ,oradan oyna, nıye vereyım 3 kademe avanta bunlara...

Yorum

• mozkan
                              Aktif
                              • 28 Mart 2009
                              • 125

ben su sekılde dusunuyorum benım dıno da da hesabım var, burdan bak mq4 olarak ,oradan oyna, nıye vereyım 3 kademe avanta bunlara...
                              kontrat başı 0,95 usd komisyon
                              Trader Vic

Yorum

• Dantes
                                Bağımlı
                                • 26 Şubat 2009
                                • 836

biliyorum eskiden degilmi. dino dahami ucuz buna gore?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information