Yabancılardan http://www.gftuk.com bunlarda iyi.. hgercek broker. BArclays banka hesap açılıyor..
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
durum anlasılmıstır, tesekur ederım...Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNFA sitesinde ODL ismiyle kayitli zaten diger adi kisminda ab watley yaziyor o isimle sizin listenize baktim orada bu yaziyordu.
http://www.nfa.futures.org/basicnet/...tityid=0330396
bu adreste butun lisanslari ve kayitlari acikca yaziyor. amerika icin birde ingiltere kismi var.
Yorum
-
o kadar cokbgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYabancılardan http://www.gftuk.com bunlarda iyi.. hgercek broker. BArclays banka hesap açılıyor..
arastirdim ki bu broker konusunu diyebilirimki iyi firma hersey var ama arayuzu kotu ben mt4 tercih ederim cunku bu isler cok hizli orada analiz yap git oardan trade et zor is.ama arada bir islem yapan icin guzel.arayuzlerinde grafik falan ciziyorsun ama coook ilkel kalmis. mt4 gordugun en iyi platfrom ne arasan var adx in dx i disinda onu da yaptim ama ms9 daki gibi olmadi.hem bedeva hem hizli destegi cok cok kucuk hemen kuruluyor mobili var.....Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
ustad reklamlari gecelim simdi su senin seyde bir suru rakam var bunlar ne ise yariyor yada ne demek bir grafik sutunde gostersen cok iyi olur.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
cope at o bankayi. ucmuslar baska ulkeye hizmet ediyorlar yada kendilerini usa da zannediyorlar.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİşbankın TRADE MASTER ile FX ve Emtiaya da Trade yapılabliyor. Ama min. hesap açma limiti biraz yuksek .. min : 100.000 tl idi..
interactive brokers a baktim ustad komisyon aliyor forexde bile ise yaramaz arayuzleri mt4 degil. bence buda kullanilmaz.
mb idare eder.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
trailing stopu gordum bir ara denerken bende bile cikti ya indridgim mq4 lardan oldu yada robot yapti oluyor ararsak onunda mq4 vardir mutlaka. olmazmi dandik bir flash ile yapmislar koskoca c++ ile yapilmaz mi ayipsin.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMT4 platformu gercekten guzel. Paritem'deki gibi hareketli stop-loss olmaması buyuk eksiklik. Esneklik açısından MT4 açık ara önde..Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustad reklamlari gecelim simdi su senin seyde bir suru rakam var bunlar ne ise yariyor yada ne demek bir grafik sutunde gostersen cok iyi olur.
Yorum
-
Current Range > Avarage , volarite demektır, Zaten o anda % current avg yesıl yanar.
Yesıl yandıgında H1 barında hemen H1 yonude poz alıp bekleyeceksın, H1 kapanısına 30 sanıye kala poz kapatacaksın.Sonra yenı bır H1 bekleyeceksın.
Ben bunu yesıl yanan tum parıtelerde aynı anda acıyorum. (demoda sımdılık, cunku Anadolu da bunu yapamazsın, margın sınırı var...onun ıcın yenı yer arayısındayım)
Ornek
10.000 dolarım var.
Her parıte de 1 kontrat sadece, actıgın zaman, 10 parıteye kadar acabılırısn demektır. Bu da kaldıracı yuksek tutar. Burada yuksek kaldıracla oynamayı sıkıntılı bulmuyorum cunku 10 parıte bırden acsan bıle hepsı farklı yonlerde senı koruyacaktır. Zaten topu topuna 30 dak trade edıyoruz.
Ilk 30 dakıka ıcınde sınyal gelır.Dıger 30 dak poz oturursun ve cıkarsın...
Scalpıngın kralı boyle yapılır..
Yorum
-
Gece gece çalışırken düşündüm de acaba olayları bizmi karışık hale getiriyoruz, farklı ve detaylı şeyler bulacağız diye uğraş veriyoruz.
Yoksa trading olayı çok mu basit para kazanmak için..
Yani bir an her şeyi unutsak bildiklerimizi, Ve sadece şu alttaki grafiğe baksak. Grafikte ki fiyat hareketi o kadar netki, mutlaka satmak için bir şeyin mi bizi uyarması gerekiyor, 13 ma 8 'i kesti hadi sat diye..
Yahu grafiğe baksan hiç bir şeye gerek yok,alttaki fotoğrafa göre...
Çok mu zor para kazanmak gerçekten..
indikator ,ea, robor, fibo cart curt...
Fiyata baksak sadece para kazanacağız, dalga gibi düşünün barları, fiyat nereye akıyorsa o yöne açsak pozisyonumuzu belkide kazanacağız.
Bu grafik bana bir an farklı düşündürdü ve herşey sanki çok kolaymış gibi geldi,sadece para kazanmayı zor hale getiren bizleriz galiba...
Yorum
-
markette başarılı olabilirmiyiz. Bir test yapalım.. Zen testi
Şimdi aşagıdaki numaralara iyi bakın...
27 28 29
Evet şimdi başınızı çevirin.
hangi numaralar vardı ,yüksek sesle söyleyin.
Güzel yirmiyedi, yirmisekiz, yirmidokuz dediyseniz, testin birinci aşamasını geçtiniz.
Yeniden bakın numaralara
Peki şimdi söyleyin en yüksek sayı neydi.. Ortada ki neydi.En düşük neydi,
En yüksek yirmidokuz
En düşük yirmiyedi
Ortadaki yirmisekiz diyebildiniz mi...
Dediyseniz artık marketlerde para kazanma yolundasınız.
Aynı gözle fiyata bakın....
Diyemediyseniz marketten uzak durun...
Yorum
-
mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu grafiğe baktığında teo tüh yaw kaçırmışız fırsatı 0,68 e gelse de versek der misin demez misin?
hehhehe, oraya gelse zaten yukselıs baslama ıhtımalı var hıc degılse son parcanın fıbosunun yarısına gelsede razıyım...
Yorum
Yorum