Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bgungor68
    ....................
    • 06 Aralık 2007
    • 809

Yorum

• bgungor68
      ....................
      • 06 Aralık 2007
      • 809

VOB30 Gun, OB,Voality,unhighall,unmediumall, unlowall degerlerini gosteriyor..

Yorum

• bgungor68
        ....................
        • 06 Aralık 2007
        • 809

Bu da USDJPY, UNTRADE bolgesınde gozukuyor bu grafikte..

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

SAyın Dante downloader dan aldıgınız 5 dakıkalıkları Ms den sag altta I harfine basınız ve 30 dakıkayı ısaretleyınız, ıstedıgınız olur...

Yorum

• Dantes
            Bağımlı
            • 26 Şubat 2009
            • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            SAyın Dante downloader dan aldıgını z 5 dakıkalıkları Ms den sag altta I harfine basınız ve 30 dakıkayı ısaretleyınız, ıstedıgınız olur...
            tesekkur ederim ama istedigim barin sag tiklayip edit data yapmak(ms downloader toolu varya orada) o acilinca tum datalar 5 dklik siralaniyor excel gibi bir formda gormussunuzdur bunlari 30 dklik gruplayamadim.
            Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
            Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
            Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
              Demirbaş
              • 03 Mart 2009
              • 3712

Bu ara dikkat ettinizmi, 70 ustu 30 altı volarıte dusuyor, notrade bolgesınde ıse volarıte artıyor cok enteresan, dıkkatımı cektı, bu aralar bır garıp hareket edıyor...

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                tesekkur ederim ama istedigim barin sag tiklayip edit data yapmak(ms downloader toolu varya orada) o acilinca tum datalar 5 dklik siralaniyor excel gibi bir formda gormussunuzdur bunlari 30 dklik gruplayamadim.

ms kurulu degıl bende , ındıkatoru bırakınca sılmıstım,

Sayın Gungorde bu sıstemı de ındıkator seklıne dondurdu ya helal olsun

Bır zamanlar bende trade ederken pıvot sıstemını , dynamıc hale dondurmustum, her an pıvot degısıyordu,

Corbaya dondu her sey sureklı zarar yazıyordu.

Her an dınamık olması kafa karıstırmaktan oteye gıtmez dıye dusunuyorum...

Yorum

• Dantes
                  Bağımlı
                  • 26 Şubat 2009
                  • 836

ms kurulu degıl bende , ındıkatoru bırakınca sılmıstım,

Sayın Gungorde bu sıstemı de ındıkator seklıne dondurdu ya helal olsun
                  evet dogru bende sn gungor gibiyim grafigi daha cok seviyorum universiteden beri hem sayiyi hem sozu anlatiyor. ikisi bir arada yika ve cik gibi. yorumlamasi daha kolay benim gibiler icin.
                  Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                  Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
                    Demirbaş
                    • 03 Mart 2009
                    • 3712

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

gruplama sanırım , open layout yapıp, sonra ılgılı layouta grafıklerı ekleyıp sonra save layout etmekle oluyordu...

Sız tam olarak ne yapmak ıstıyorsunuz, ben anlayamadım galıba...

Yorum

• Dantes
                      Bağımlı
                      • 26 Şubat 2009
                      • 836

usd/jpy 6 mart 13.00 da baslayan yeni yukselis hareketiyle orta vadede yukselis trendine girmis asiri alim ve raff ile bakilinca.cunku dusen trend kirilmis.

Yorum

• bgungor68
                        ....................
                        • 06 Aralık 2007
                        • 809

Grafik goruntusundeki amacım, resimi daha net gorebilmek . Bende sayıların buyuklulerini kavrama problemi var. Yani 29.800 bazen 28.900 gibi geliyor. bu yuzden çok zarar yazdım :(.. grafigi 30 dak. alınca resim netleşiyor ..

Yorum

• teo
                          Demirbaş
                          • 03 Mart 2009
                          • 3712

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Grafik goruntusundeki amacım, resimi daha net gorebilmek . Bende sayıların buyuklulerini kavrama problemi var. Yani 29.800 bazen 28.900 gibi geliyor. bu yuzden çok zarar yazdım :(.. grafigi 30 dak. alınca resim netleşiyor ..
                          gözlükler kalın galiba ...Program yazmak için sürekli monitöre bakınca olacağı neydi,,,

Yorum

• Dantes
                            Bağımlı
                            • 26 Şubat 2009
                            • 836

gruplama sanırım , open layout yapıp, sonra ılgılı layouta grafıklerı ekleyıp sonra save layout etmekle oluyordu...

Sız tam olarak ne yapmak ıstıyorsunuz, ben anlayamadım galıba...
                            gostereyim o zaman

Yorum

• bgungor68
                              ....................
                              • 06 Aralık 2007
                              • 809

USD/jpy MP

Yorum

• bgungor68
                                ....................
                                • 06 Aralık 2007
                                • 809

sanki grafikte biraz daha yukselcek gibin duruyor. En azından sert bi dusus yok gibin... 98.65 yukarsı long, asağısı short gider gibi..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information