Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Dantes
    Bağımlı
    • 26 Şubat 2009
    • 836

hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamına katılmakla beraber zamanlama olarak ADX yanarken DX'in alttan ADX'i kestiği an genelde tam hareket başı olarak gözükebilir diye düşünüyorum. Bir göz atın isterseniz.
    ustad mt4 de dxi goremiyoruz eger gosteren birsey var ise sevinirim.aradim bulmadim. biri verdi al bununla gosterebilirsin dedi ama yapamadim.
    Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
    Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
    Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• hdioxyde
      Demirbaş
      • 04 Mart 2009
      • 84

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ustad mt4 de dxi goremiyoruz eger gosteren birsey var ise sevinirim.aradim bulmadim. biri verdi al bununla gosterebilirsin dedi ama yapamadim.
      Burada bulabilirsin sanırım...

Illegitimi non carborundum

Yorum

• teo
        Demirbaş
        • 03 Mart 2009
        • 3712

Arkadaslar ozelden cok soru gelıyor bu 3 konusunda, yenı arkadaslar kafalarını karıstıracaklar.Tecrubelı arkadaslar kullanabılır.

3'u unutun.. Sadece asagıdakılerı uygulayın, O yanarsa bu mu olur, sonerse ne olur,gerek yok.

Pozisyon alırken parıtelerı nasıl secelım..

1) Oncelıkle pıps farkı az olanı secmelıyız. Major olanlar tercıhen
        2) Adx 'ı yesıl olanı secmelıyız.Hareket olması amacı ıle.
        3) Pozisyonumuz yonunde, room up,room down ,yuksek olanı secmelıyız.

DDS pozisyon yonunu soyluyor.

Adx yesıl ıse macd, kırmızı ıse dds e bakmalıyız.

4)Tepkı hareketlerıne katılma yerıne, hareket yonunde olmalıyız.

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Tamamına katılmakla beraber zamanlama olarak ADX yanarken DX'in alttan ADX'i kestiği an genelde tam hareket başı olarak gözükebilir diye düşünüyorum. Bir göz atın isterseniz.
          Bunu bır grafık ıle gosterebılırmısın, ben anlamdım pek bunu, netıcede DX ,ADX hızlı seklı degılmı...

Yorum

• Dantes
            Bağımlı
            • 26 Şubat 2009
            • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bunu bır grafık ıle gosterebılırmısın, ben anlamdım pek bunu, netıcede DX ,ADX hızlı seklı degılmı...
            bana sormadiniz ama.
            soyle mt4 icin ariyorum hala. neden yapmazlar anlamadim. bu kadar gelismis platform.

Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
            Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• ardasu
              Aktif
              • 27 Mart 2009
              • 90

Sn.Teo bendeki ekranda prob.meter homework un altında kalıyor.
              Bu meter ı başka bir yere nasıl taşıyabilirim?Homework u sn.Dantesin dedği gibi küçültmeme rağmen yine olmadı.

Yorum

• lafola
                Tecrübeli
                • 01 Mart 2009
                • 191

takip eden arkadaslar herkes ustad gibi 40 inc lcd ile calismiyor sanirim
                bu yuzden homework ayarlarina girip font size 8 veya 10 yapin biraz kuculsun.
                grafik ustunde sag tiklayip gosterge listesi icinde bulabilirsiniz.
                Ustamızın gözleri kartal ,kulakları Tilki gibidir..Hatta uyku bile uyumaz..
                kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
                titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
                perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
                titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime

Yorum

• ardasu
                  Aktif
                  • 27 Mart 2009
                  • 90

Prob.meter ı taşıdım.x ve y leri değiştirince ekranda istediğimiz yete götürebiliyoruz.

Yorum

• Dantes
                    Bağımlı
                    • 26 Şubat 2009
                    • 836

ardasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Prob.meter ı taşıdım.x ve y leri değiştirince ekranda istediğimiz yete götürebiliyoruz.
                    x 600 y 250 onu guzel yere goturur

Yorum

• ardasu
                      Aktif
                      • 27 Mart 2009
                      • 90

Sn.teo sizin template de gridlines,Murrey math. ve on chart rsi nin nasıl kullanılacağı hakkında bilgi verebilir misiniz?Neresine dikkat edileceğini bilmeyince ekranda boşuna duruyor gibi.

Yorum

• teo
                        Demirbaş
                        • 03 Mart 2009
                        • 3712

bana sormadiniz ama.
                        soyle mt4 icin ariyorum hala. neden yapmazlar anlamadim. bu kadar gelismis platform.

.
                        hepsını bırden mı gormek ıstıyorsun var bende vereyım..

Yorum

• ardasu
                          Aktif
                          • 27 Mart 2009
                          • 90

Sn.teo sizin hakkınız ödenmez,herşeyi sizden öğreniyoruz.Sizden bir ricam daha vardı.Son template üzerinde biraz uygulamalı işlem yapabilir miyiz?Alım satım kararı vereceğimiz zaman,pozisyon aldıktan sonra nelere dikkat edeceğimizi tam anlamamız için.Yukarıda sorduklarım gibi olanlar hk.
                          saygılarımla;

Yorum

• Dantes
                            Bağımlı
                            • 26 Şubat 2009
                            • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            .
                            hepsını bırden mı gormek ıstıyorsun var bende vereyım..
                            ustad bu sadece dordunu gosteriyor (di-,di+adx,adxr VAR) DX yok yani. sordum bunu editle dediler editledim olmadi duz cizgi cikti dostum gungor bir el atsin bence.

Yorum

• teo
                              Demirbaş
                              • 03 Mart 2009
                              • 3712

Eurusd yon yukarı dondu, macd yesıl oldu,adx yesıl, ne feyk atıyorlar...masallah

Yorum

• teo
                                Demirbaş
                                • 03 Mart 2009
                                • 3712

ustad bu sadece dordunu gosteriyor (di-,di+adx,adxr VAR) DX yok yani. sordum bunu editle dediler editledim olmadi duz cizgi cikti dostum gungor bir el atsin bence.

dxlı olanı da vardı bende hatırlıyorum, gonderırım...

Ama Hydıoxyde kızacak,Dx cok hızlı hareket edıyor, tavsıye etmem...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information