hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ustad mt4 de dxi goremiyoruz eger gosteren birsey var ise sevinirim.aradim bulmadim. biri verdi al bununla gosterebilirsin dedi ama yapamadim.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
-
Burada bulabilirsin sanırım...Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustad mt4 de dxi goremiyoruz eger gosteren birsey var ise sevinirim.aradim bulmadim. biri verdi al bununla gosterebilirsin dedi ama yapamadim.
Illegitimi non carborundum
Yorum
-
Arkadaslar ozelden cok soru gelıyor bu 3 konusunda, yenı arkadaslar kafalarını karıstıracaklar.Tecrubelı arkadaslar kullanabılır.
3'u unutun.. Sadece asagıdakılerı uygulayın, O yanarsa bu mu olur, sonerse ne olur,gerek yok.
Pozisyon alırken parıtelerı nasıl secelım..
1) Oncelıkle pıps farkı az olanı secmelıyız. Major olanlar tercıhen
2) Adx 'ı yesıl olanı secmelıyız.Hareket olması amacı ıle.
3) Pozisyonumuz yonunde, room up,room down ,yuksek olanı secmelıyız.
DDS pozisyon yonunu soyluyor.
Adx yesıl ıse macd, kırmızı ıse dds e bakmalıyız.
4)Tepkı hareketlerıne katılma yerıne, hareket yonunde olmalıyız.
Yorum
-
Bunu bır grafık ıle gosterebılırmısın, ben anlamdım pek bunu, netıcede DX ,ADX hızlı seklı degılmı...hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTamamına katılmakla beraber zamanlama olarak ADX yanarken DX'in alttan ADX'i kestiği an genelde tam hareket başı olarak gözükebilir diye düşünüyorum. Bir göz atın isterseniz.
Yorum
-
bana sormadiniz ama.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBunu bır grafık ıle gosterebılırmısın, ben anlamdım pek bunu, netıcede DX ,ADX hızlı seklı degılmı...
soyle mt4 icin ariyorum hala. neden yapmazlar anlamadim. bu kadar gelismis platform.
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Ustamızın gözleri kartal ,kulakları Tilki gibidir..Hatta uyku bile uyumaz..Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertakip eden arkadaslar herkes ustad gibi 40 inc lcd ile
calismiyor sanirim
bu yuzden homework ayarlarina girip font size 8 veya 10 yapin biraz kuculsun.
grafik ustunde sag tiklayip gosterge listesi icinde bulabilirsiniz.kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
Yorum
-
x 600 y 250 onu guzel yere gotururardasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterProb.meter ı taşıdım.x ve y leri değiştirince ekranda istediğimiz yete götürebiliyoruz.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
.Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana sormadiniz ama.
soyle mt4 icin ariyorum hala. neden yapmazlar anlamadim. bu kadar gelismis platform.

hepsını bırden mı gormek ıstıyorsun var bende vereyım..
Yorum
-
Sn.teo sizin hakkınız ödenmez,herşeyi sizden öğreniyoruz.Sizden bir ricam daha vardı.Son template üzerinde biraz uygulamalı işlem yapabilir miyiz?Alım satım kararı vereceğimiz zaman,pozisyon aldıktan sonra nelere dikkat edeceğimizi tam anlamamız için.Yukarıda sorduklarım gibi olanlar hk.
saygılarımla;
Yorum
-
ustad bu sadece dordunu gosteriyor (di-,di+adx,adxr VAR) DX yok yani. sordum bunu editle dediler editledim olmadi duz cizgi cikti dostum gungor bir el atsin bence.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster.
hepsını bırden mı gormek ıstıyorsun var bende vereyım..Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustad bu sadece dordunu gosteriyor (di-,di+adx,adxr VAR) DX yok yani. sordum bunu editle dediler editledim olmadi duz cizgi cikti dostum gungor bir el atsin bence.
dxlı olanı da vardı bende hatırlıyorum, gonderırım...
Ama Hydıoxyde kızacak,Dx cok hızlı hareket edıyor, tavsıye etmem...
Yorum
Yorum