etti iki üçüncüde okuyacaklarınızdan sorumlu değilimdir peşinen söyleyeyim
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
iki eden nedir sn.mozkan?mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteretti iki üçüncüde okuyacaklarınızdan sorumlu değilimdir peşinen söyleyeyimEla gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
ilkini baska arkadas icin koymustum. kendi uzerinize alinmissiniz. bunu da siliyorum. anlasilan sakayi kaldiramayan bir kisilige sahipsiniz. oyleyse siz de yapmayin.mozkan Nickli Üyeden Alıntıbenim yazılarımdan sonra koyduğunuz resimler, ilki zıçan adam ikincisi yukardaki ucubeEla gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
bu tür durumlarda matristen DXY izlenmelidir, dolar talebi artar mı azalır mı, yanıt oradateo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende usd/jpy den 99.33 short yaptım, nasıl olacak bu ıs burda usd dusecek,sız de artacak.
Hayırlısı artık..There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
Yorum
-
her ıkısıde dusecekse olay GBPJPY ye yarar demekkı... DXY ılk defa duydum tesekur ederım bakayım...mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu tür durumlarda matristen DXY izlenmelidir, dolar talebi artar mı azalır mı, yanıt orada
Yorum
-
rica ederim forumların amacı budur zaten,teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterher ıkısıde dusecekse olay GBPJPY ye yarar demekkı... DXY ılk defa duydum tesekur ederım bakayım...
usdjpy; ay hafta ve günlükler çok sağlam yükselmekte amanin dikkat derimThere are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
Yorum
-
mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrica ederim forumların amacı budur zaten,
usdjpy; ay hafta ve günlükler çok sağlam yükselmekte amanin dikkat derim
her aşkın bir sonu vardır, bulutlara değecek değil ya, birazcık da geri gelsin...Çıkışında erken çıktım, bari dönüşünü yakalayayım...
Yorum
-
tam tamina 61.8 bir fibo duzeltmesi daha once 50 duzeltme yapip devam etmisti bekleyenler benim gibi biraz daha kar etmis oldu.Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergerisini bilmem ama usd/chf short olur bundan sonra

Calısıyor,calısmıyor,calısıyor,calısmıyor,calisiyo r papatya falı...
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
merhaba onemli bir onerim var cok basit olmali prob. meter guzel ama sonradan bakinca hangi barda hangi sayi olusmus gormek cok iyi olur bunu ona yaptirsak hazir kodlari da varken bu cok zor olmasa gerek sizin icin sn hdioxyde ve sn gungorBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Hdioxyde ile çalışmaktayız... İndice Strengthi çözmeye çalışıyoruz. Sanırım sonuca oldukca yaklaştık..Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba onemli bir onerim var cok basit olmali prob. meter guzel ama sonradan bakinca hangi barda hangi sayi olusmus gormek cok iyi olur bunu ona yaptirsak hazir kodlari da varken bu cok zor olmasa gerek sizin icin sn hdioxyde ve sn gungor
Yorum
-
carytrade dedinde ondan hep rahmetli sn s.neftci bahsederdi.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSDJPY yukseliyorsa Carrytrade günleri geli geliyor demektir
..Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
tebrik ederim izliyorum ha gayret.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHdioxyde ile çalışmaktayız... İndice Strengthi çözmeye çalışıyoruz. Sanırım sonuca oldukca yaklaştık..
beni dedigim daha basit cikan sayilari ekrana basmak ciktikca.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
Yorum