Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • teo
    Demirbaş
    • 03 Mart 2009
    • 3712

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son yarim saatte gold 10 dolar dustu 888 paraya bak.

goldda tam 4 e dustu tıck ıle , shortlıyayım dedım,tepedeyken, sonra cok canım yandıgı ve pıps farkı oldugu ıcın vazgectım, paraya bak..hakıkatten...

Bosver usdjpy gelsın, aynı hesap ha ordan ha burdan kazanmıssın,

Yorum

• teo
      Demirbaş
      • 03 Mart 2009
      • 3712

Sayın Hydıoxyde.

Bu probılbılıty meter olayını metastocka cevırebılırmıyız.Senın malum uzmanlık alanın...

Bu arada Bgungor de yapabılır sanırım, arkadasa da haksızlık yapmıyalım...

Yorum

• bgungor68
        ....................
        • 06 Aralık 2007
        • 809

Metastock hiç bilmiyorum ki. Ama source kodlarına bakıyorum. Indicator tabanlı sistem. mantıgını anlamaya calısıyorum.

Yorum

• bgungor68
          ....................
          • 06 Aralık 2007
          • 809

Baktıgım kadarıyla kesinlikle al-sat sistemi değil . Aldıgınız pozun dogru olup olmadıgını gösteriyor sanki. Trade şekli : Major pairste Rasgele bir poza giriyorsunuz. Gostergeler aynı yonde ise sorun yok, ama zarar yazmaya balarsa hoop reverse yapıyoruz...

Yorum

• bgungor68
            ....................
            • 06 Aralık 2007
            • 809

Metastocta Donguler ve IF THEN ELSE blokları varsa bu sistemin aynısı kurulablir.

Yorum

• bgungor68
              ....................
              • 06 Aralık 2007
              • 809

Dün VOB'ta ve Forexte resmen Tulum çıkardım. doğru duzgun sevinemiyorum bile. Çok canımı sıktı Terör haberleri. :(

Yorum

• Dantes
                Bağımlı
                • 26 Şubat 2009
                • 836

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Metastocta Donguler ve IF THEN ELSE blokları varsa bu sistemin aynısı kurulablir.
                if mif imf var ms de birsey cizdirmek cok kolay ama cok karmasik mantiksal seyler zor haliyle ama sn hdioxyde boyle seyleri eski fikirlerde cok sık yapmis gercekten turk mali ilk halka acik prosfesyonel gorunuslu sistemi orada gormustum. tesekkurler saygilar.
                Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
                Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
                  Demirbaş
                  • 03 Mart 2009
                  • 3712

Bu arada sunu belırtmem gerekır.

3-4 veya 5-6 oncu alıstır, bu noktada cıddı bır hareket olmaz,
                  Asıl hareket 7-9 veya 0-2 de baslar,

Bu nedenle sabırlı olmanız gerekır, Ben dun usdjpy aldım ve neredeyse dun tum gun bır sey olmadı, meyvelerı yenı topluyoruz.

Bu arada 100 pıpslık uzun cubuklar currency paır range farkı 5 olunca olusuyor.

6-1, 7-2 , 1-6 gıbı...

Yorum

• hdioxyde
                    Demirbaş
                    • 04 Mart 2009
                    • 84

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sayın Hydıoxyde.

Bu probılbılıty meter olayını metastocka cevırebılırmıyız.Senın malum uzmanlık alanın...

Bu arada Bgungor de yapabılır sanırım, arkadasa da haksızlık yapmıyalım...
                    Metastock hiç bilmiyorum ki. Ama source kodlarına bakıyorum. Indicator tabanlı sistem. mantıgını anlamaya calısıyorum.
                    Ben de tam aynı şeyi düşündüm. Ancak bunun source'u decompile edilmiş o nedenle neredeyse hiçbir şey anlamadım. Bir gösterge seti birden fazla zaman diliminde değerlendirilip puantaj yapılmış gibi görünüyor.

Bgungor mantığını çözüp bana aktarırsa, Metastock yetenekleri dahilinde kalıyorsa kesinlikle Metastock versiyonunu yapabilirim.

MTF göstergelerin bazılarında sorun çıkabilir sadece... Onu da aşmanın bir yolunu buluruz artık.
                    Illegitimi non carborundum

Yorum

• teo
                      Demirbaş
                      • 03 Mart 2009
                      • 3712

Baktıgım kadarıyla kesinlikle al-sat sistemi değil . Aldıgınız pozun dogru olup olmadıgını gösteriyor sanki. Trade şekli : Major pairste Rasgele bir poza giriyorsunuz. Gostergeler aynı yonde ise sorun yok, ama zarar yazmaya balarsa hoop reverse yapıyoruz...
                      Evet satıcı da bunu soyluyor, mevcut sıstemınızı saglama yapmak ıcın dıyor,

Al/sat sorumluluguna gırmemıs,

Sızın sıstem al ıse ve bu sat dıyorsa gırmeyeceksın anlamında...Olasılık hesabı yapıyor sadece...

Yorum

• bgungor68
                        ....................
                        • 06 Aralık 2007
                        • 809

Mq4 dosyaları Decompile edilmş hali ise, Yanlış işleme ihtimalide vardır. Bunlar sanki orjinalmiş gibi geldi bana. Sevgili Teo, sistem yanlış işliyor olabilir. Decompile edilmiş soruce kodlarında genellikle problem olur. Yok eğer orjinal soruce kod ise sorun yok.

Yorum

• teo
                          Demirbaş
                          • 03 Mart 2009
                          • 3712

hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Ben de tam aynı şeyi düşündüm. Ancak bunun source'u decompile edilmiş .
                          evet paralı sıstem bu, adamlar kırmıslar decompıle edıp,

adamda forumda veryasın yapıyordu ahlaksızlar dıye....

Yanlız kendısı acık kod vermıyor, dıye bılıyorum...

Internette decompılerlar 500 dolar cıvarında satılıyor, yanlıs decompıle ettıgını sanmam...

Yoksa adam nıye yazsın o sekılde....

Yorum

• teo
                            Demirbaş
                            • 03 Mart 2009
                            • 3712

hearts of forexde ben agırlıkları ,gunluk ,H4,H1, ve 30 dak grafıge gore ayarladım, dıger perıyodlara da bakmak ıstersenız 0 ları 1 yapmanız geerekıyor

extern int k.D1 = 1;
                            extern int k.H1 = 1;
                            extern int k.H4 = 1;
                            extern int k.M1 = 0;//1
                            extern int k.M15 = 0;//1
                            extern int k.M30 = 1;
                            extern int k.M5 = 0;
                            extern int k.MN = 0;
                            extern int k.W1 = 0;

Yorum

• teo
                              Demirbaş
                              • 03 Mart 2009
                              • 3712

Bu arada sunu belırteyım, Goldda su an 2 gozukuyor, bu noktada short yapmak yanlıstır, Goldda short yapmak ısteyenlerın 3-4 beklemelerı gerekır.

Ben trend ortasında poz alınmasına karsıyım, Cunku o noktadan gerı de donebılır...

Yorum

• Dantes
                                Bağımlı
                                • 26 Şubat 2009
                                • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                evet paralı sıstem bu, adamlar kırmıslar decompıle edıp,

adamda forumda veryasın yapıyordu ahlaksızlar dıye....

Yanlız kendısı acık kod vermıyor, dıye bılıyorum...

Internette decompılerlar 500 dolar cıvarında satılıyor, yanlıs decompıle ettıgını sanmam...

Yoksa adam nıye yazsın o sekılde....
                                ex4mq4.com diye bir decompile ediyor tanesi 20 dolar. bu yazilim ise ikisi sadece 100 dolar. decompile burada edilmisse garantili imis dogru calisir.
                                Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
                                Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                                Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information