hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ektehdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu grafikteki lineer reg bandı çizen mq4 dosyasının adı nedir?Eklenen DosyalarBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
usd/jpy de bekliyordum 50% duzeltme oldu diye dusundum 20 pips karla kapattim ust banddan aldigimi.
varmi boyle kazanc ki bu da cok uzun surdu.
dunyanin en uyuz borsasi hala 36800/900 gitgel yapiyor. kazanani alnindan operim.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
sabahtan beri deniyorum fap aktif ama hic alim satim yapmiyor arastirdim sonuc:
Still we can trade with the old version till 23 of March, from that date FAP TURBO robot version 36 will not work and will not open any new trading positions or close the open ones. So be aware - change FAP TURBO robot to new version till the robot starts his job on the 23 of March!
fapturbo45 i buldum ama activation key istiyor calismiyor bilne bulan var ise key. gerisi bende var.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
Bir de bunu deneyin.Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabahtan beri deniyorum fap aktif ama hic alim satim yapmiyor arastirdim sonuc:
Still we can trade with the old version till 23 of March, from that date FAP TURBO robot version 36 will not work and will not open any new trading positions or close the open ones. So be aware - change FAP TURBO robot to new version till the robot starts his job on the 23 of March!Eklenen DosyalarIllegitimi non carborundum
Yorum
-
ustad turbo 45 635 kb bu sadece 88 kb.hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir de bunu deneyin.
bunu koyunca mt4 calisinca hemen siliyor expert altindan neden bilmiyorum
yani olmuyor.
bendeki 45 iyi ama activation istiyor oda. surekli uyari cikiyor calismiyor.Eklenen DosyalarBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
İlkini gönderirken dediğim gibi "hiç kullanmadım". Metatrader'a da o kadar hakim değilim açıkçası...Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustad turbo 45 635 kb bu sadece 88 kb.
bunu koyunca mt4 calisinca hemen siliyor expert altindan neden bilmiyorum
yani olmuyor.
bendeki 45 iyi ama activation istiyor oda. surekli uyari cikiyor calismiyor.Illegitimi non carborundum
Yorum
-
Sahtekarlık diz boyu, olur senın dedıgın gıbı yapalım, hemen 1000 dolar olsun...
kazan!
Forex
$100 para yatırın, 1:300 kaldıraç kullanın, 2 işlem yapın, $1,000 kazanın.
Altın
$920'da altın al, 1:300 kaldıraç kullan. Altın %0,5 den daha az artıyor, $1,000 kazandınız.
Petrol
$100 yatır, 50:1 kaldıraç kullan ve $5,000 değerinde 100 varil petrol al. Fiyat $10 artınca, $1,000 kazanacaksın.
Yorum
-
Dantes, şöyle bir şeye rastladım internette dolaşırken. Bir bak belki işine yarar...Illegitimi non carborundum
Yorum
kapalı kutulardan her zaman kormusumdur. İçine bakmak lazım..
Yorum