Kullandıgımız Lin.Reg metodunda bir şey dikkatimi çekiyor. Bu sistemle çok güzel dipleri yakalaybiliyoruz. Ama Tepelerde biraz zorlanmaktayım. Long pozlarda sorun yok. yanılması çok zor. Ama Short larda modeli modify etmek gerkiyor..
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Teo "A Mathematician Plays Stock Market" - John Paulos Allen ... bu kitabı okumamışsanız, okumanızı tavsiye ederim.
okudum cok guzel kıtapdır, herkese tavsıye ederım...
Yorum
-
teo sen bu işi bilirsin, hangi işi diyeceksin
metatrader 4 e metastock ve bizim matrisde yazdığım bazı formülleri eklemem lazım, emme bunların dili farklı
şöyle basitinden ve akıllı uslu anlatım yapan bir metatrader programlama kitabı (mümkünse pdf
) önerir misin, link vermen şart değildir, gerisini hallederim bir şekilde, saygılar
There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
Yorum
-
Buyrun...mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteo sen bu işi bilirsin, hangi işi diyeceksin
metatrader 4 e metastock ve bizim matrisde yazdığım bazı formülleri eklemem lazım, emme bunların dili farklı
şöyle basitinden ve akıllı uslu anlatım yapan bir metatrader programlama kitabı (mümkünse pdf
) önerir misin, link vermen şart değildir, gerisini hallederim bir şekilde, saygılar
Metastock komut karsılıkları da yazıyor,
[hide]
[/hide]
Beceremezsen asagıdakı lınktekı cocuk saglamdır.Istedıgın seyı 100 USD karsılı yazıp gonderır.Ben bır tane robot (ea) yazdırmıstım ona...
[hide]
We code your trading strategy into a fully automated Expert Advisor for MetaTrader 4 & 5. 800+ robots built since 2007. Fixed pricing, free revisions, source code included.
[/hide]
Yorum
-
gizli icerigi gorebilmek icin tesekkur etmelisiniz diyor. uye olunmasi gerektigini anlarim ama neden tesekkur edilmesi gerektigini anlayamadim.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBuyrun...
Metastock komut karsılıkları da yazıyor,
hidden content may not be quoted
Beceremezsen asagıdakı lınktekı cocuk saglamdır.Istedıgın seyı 100 USD karsılı yazıp gonderır.Ben bır tane robot (ea) yazdırmıstım ona...
hidden content may not be quoted
. bilmedigim, gormedigim seye nasil tesekkur edebilirim ki?
.
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster....
Bekliyorum Svg Timur.... Seni......
Gelmeni degil, dönmeni bekliyorum,.....
Yorum
-
merhaba ustadin yukaridaki yazisina ek olarak benim dusunduklerim
hangi periodda olursa olsun al verdi ama bu nekadar guclu bir al yani trendsel bir al mi yada satmi. yani almaya degecek bir gidisat olacakmi yoksa guclu degilmi yani trendin yada herneyse bu gidisin gucu ne gibi seyler hep kafamda var.Yoksa diger turlu her an bir al bir sat sinyali geliyor period buyutup bunlari azaltmak mumkun ama bu seferde karsimiza gelen sinyalin gucunun olcmek kaliyor. soru su ne zaman hangi yonde hareket.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
birde su fib oranlari kafama takiliyor bu ornlara gore fiat hareket ediyorsa hangi periodda bu hareket oluyor her periodmu birde bu altin oranlara her seferinde kendi kendine tesadufenmi olusuyor yoksa bir guc mu bunu olusturarak ilerliyor.
yoksa ornegin biz 30 dk da bakarken oturmayan bir oran h4 de tam oturmus olabilir. bu sorularin cevabini bilen varmi.
son filmdeki gibi felaketler tesadufen degildir miBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
The Quick Fib Trading Method - Online Video Lesson
[hide]
[/hide]
Yorum
-
FİBONACCİ ilişkilerini anlık datadan aylık hatta yıllığa kadar her datada gözlemleyebilirsiniz, aşağıda GBPUSD çifti için trende dayalı fibonacci ölçümlerini verdim, kırmızıları kendi içinde yeşilleri kendi içinde ölçüp deneyebilirsiniz, diğer taraftan tepki hareketlerine ilişkin fibonacci ölçümleri ve wolf wave benzeri fibonacci ilişkileri ise biraz daha teorik bilgi gerektiyor, içsel ölçüm dışşal ölçüm kalıpsal ölçüm gibi çeşitlendirmek durumu yaniDantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirde su fib oranlari kafama takiliyor bu ornlara gore fiat hareket ediyorsa hangi periodda bu hareket oluyor her periodmu birde bu altin oranlara her seferinde kendi kendine tesadufenmi olusuyor yoksa bir guc mu bunu olusturarak ilerliyor.
yoksa ornegin biz 30 dk da bakarken oturmayan bir oran h4 de tam oturmus olabilir. bu sorularin cevabini bilen varmi.
son filmdeki gibi felaketler tesadufen degildir mi

şiir gibi mübarek
There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
Yorum
Yorum