Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sn gungor toptan tesekkurler evet atr guzel bircok yerde goruyorum ama bir turlu cozemedim.sanirim eski fikirlerde vardi ama pek anlamadim.
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bazen Görünen şey, Göründügü gibi olmuyor. Ben kesinlikle Mekantik trade'ten yanayım. İnsan dözü de yanılabliyor. Aman dikkat diiim.. Formulle sinyal gelmedikten sonra hiç bir harekete inanamıyorum.. )
ACME F sistemi VOBTA Short sinyali 37525 ..sat 17/04--14:00 te vermiş.. ve hala devam demekte.
LONG SINYALI 15/ 04 saat 14:00 te 35 825 te vermiş.
ustunden bir kere yukari gecildi tepki vermedimi
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sistemlerde İndikatorler kullanılıyr ama sadece filtre için. Kesinlikle Al-Sat sinyali için değil.. zaten kurallarda Çoklu indikator kombinasyonları var.
hayır... Mıh gibi sinyali uretiyor ve takibe başlıyor. Çıkıs kuralları gerçekleşmedikce sinyal üretmiyor..
periodu nasil cozmus hangi perioddan bakiyor olaylara.
Yorum