euro/usd. bu firsat son firsat. yeni bir inise geciyoruz.
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hangisi usd/chf mibgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Nunu pozda çok fena çarpıldım :( ... stop geniş aralıktaydı..Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
hangisinde sn.gungor?bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Nunu pozda çok fena çarpıldım :( ... stop geniş aralıktaydı..Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Nunu pozda çok fena çarpıldım :( ... stop geniş aralıktaydı..
geçmiş olsun...
Yorum
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSDCHF te.. terste kalmıstım.. gün içi al-sat ile telafi eediyorum..
usdchf bugun cok ters ıslemler yaptı ama su an net sata gectı...
Yorum
-
hayir...alda hala.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusdchf bugun cok ters ıslemler yaptı ama su an net sata gectı...
.
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
Aslında ne alda ne satda, band oyunu yapıyor ama gonlu dusmede...NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayir...alda hala.
.
Bunu begendın mı
Yorum
-
ustad bir soru bir indkatorun range degeri 21 veya 14 ise bunu 30dk yada 60 dk ya tasirken deger kaca yukseltilmelidir gosterim (5 dk da olacak gibi dusun)5 dk da 21 ise mesela 30 dk gibi gostersin dersek 30/5=6 burada 21x6=126 mi olmali.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustad bir soru bir indkatorun range degeri 21 veya 14 ise bunu 30dk yada 60 dk ya tasirken deger kaca yukseltilmelidir gosterim (5 dk da olacak gibi dusun)5 dk da 21 ise mesela 30 dk gibi gostersin dersek 30/5=6 burada 21x6=126 mi olmali.
bu bakmak ıstedıgın zaman ıle alakalı, ben 30 dakıkalıkta 48 kullanıyorum tam gunu goreyım dıye, bu nedenlede herhangı bır ındıkator kullacaksam hepsını 48 yaparım.
5 dakıka kullnmak ıstıyorsam tum gunu gormek ıcın seans acık oldugun da kac tane 5 dak bar var ıse o kadar yapardım...
Yorum
Yorum