Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Altın için bir sistem veya öneriniz varmıdır?
Kısa daydım. Bu sabah yukarı açıldı. Bir kaç gündür altın bir aşağı bir yukarı yapıyor.
Yönünü bulamadı henüz.
Altında gün sonu neye göre karar vermek gerek. Uluslararası piyasalara göre hareket ettiği için ertesi gün değişik sonuçlar görülebiliyor.
Yorum
-
vob30 32100 open price (evet acilis bu yanlislik yok)Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
DOW cok kiritik bir yere geldi asiri alim surecinin sonunun kiyisinda yani bundan sonra cok iyibirseyler olmaz ise satisa gidiyor. (zaten persembe gece 111 den beri bu durumda) bizde herkes artacak dedigi yerde 1000 puan dustuk beklenti bitti bahanesi ile. bundan sonra durum karisik. teknik, temel biribirine girebilir...Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
tesekkurlerimiz ucmus bizler tesekkur icin yasayan canlilariz geri istiyoruz.
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
Sn. Dantes maili gönderdim. Bu arada ob cuma günü 0,64 olmuş. Yani swing market olarak kalmış. Bugün gapı alım yönünde değerlendirmek mi , gapın hemen tersi yönünde hareket etmek mi, yoksa hiç işlem yapmamak mı gerekiyordu TGUS'a göre. Sisteme cuma günü vakıf oldum, geriden geliyorum. Tşk...
Yorum
-
ob yi terkettik simdilik sn teo sistemi revize edecek sonra.özdenil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Dantes maili gönderdim. Bu arada ob cuma günü 0,64 olmuş. Yani swing market olarak kalmış. Bugün gapı alım yönünde değerlendirmek mi , gapın hemen tersi yönünde hareket etmek mi, yoksa hiç işlem yapmamak mı gerekiyordu TGUS'a göre. Sisteme cuma günü vakıf oldum, geriden geliyorum. Tşk...
birde artik durumlar karisik bence bugun dikkatli izlenmeli.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
XAUUS takib ediyoruz fakat... Bizde altın dolardan daha çok etkileniyor.. Bugünkü yükseliş tamamen doların yükselmesinden dolayı..Eflatun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAltın için XaUUSD yoksa Xgld u takip etmek gerekir. Hangisi hangisinden etkileniyor.Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Fakat dışarsıda artmış. Zaman zaman bizim altın dolara bağlı olarak bağımsız mı hareket ediyor diyorsunuz.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterXAUUS takib ediyoruz fakat... Bizde altın dolardan daha çok etkileniyor.. Bugünkü yükseliş tamamen doların yükselmesinden dolayı..
Yorum

Yorum