Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
cok tesekkurler sevgili babo. new york'da yasiyorum. ogrenciyim burada..
Yilbasinda esim oglum ve diger 2 arkadasimiz ve aileleri ile New Yorktaydik.
Diger 2 ailenin New Yorkda bulunan cocuklari ile de bulustuk.
Keske haberim olsaydi..
Yilbasinda esim oglum ve diger 2 arkadasimiz ve aileleri ile New Yorktaydik.
Diger 2 ailenin New Yorkda bulunan cocuklari ile de bulustuk.
Keske haberim olsaydi..
aslinda bulusmayi okumustum sevgili babo ama ne sizle ne de diger arkadasla daha once hic konusmuslugum olmadigi icin sazan gibi atlamayayim dedim..
American International Group, Inc. (AIG) will report its fourth quarter
and full year 2008 results on Monday, March 2, 2009 at approximately 6:00
a.m. EST. AIG’s earnings release and financial supplement will be
available in the Investor Information section of www.aigcorporate.com
following the filing of AIG’s Form 10-K for the year ended December 31,
2008.
bu arada bir hatirlatma yapmak istiyorum. aig'in bilancosu Amerika saati ile sabah 6'da aciklanacakmis. conference call dedigimiz aciklamalar kismi saat 8.30'daymis. o saatlerde ozellikle vobcu arkadaslar ekranlarinin basinda olursa iyi olur..
aslinda bulusmayi okumustum sevgili babo ama ne sizle ne de diger arkadasla daha once hic konusmuslugum olmadigi icin sazan gibi atlamayayim dedim..
Valla forumda "acik cagrida" bulunmustum.
Acik cagri demek, her kim o yaziyi okuyorsa ve arzu ediyorsa gelebilir, demekti.
Sevgili dengeleyici ile bulustuk, cok keyifli uzun sohbetler yaptik.
Ve de kalabalik bir gruptuk, ozetle ben sahsen sayin dengeleyici gibi bir arkadasi tanimaktan gercekten de cok mutlu oldum.
LONDON -- HSBC Holdings PLC could announce plans Monday to raise at least 12 billion pounds ($17.18 billion) in fresh capital and cut its dividend, according to people familiar with the situation, illustrating that even banks that have until now remained healthy are getting hit by the global downturn.
HSBC, which on Monday releases its 2008 results, plans to shore up its capital reserves in the face of slowing growth in Asia, where the bank has nearly 20% of its loan book, and to protect against further losses from its U.S. consumer finance unit, the people say
Pazartesi gunu HSBC de 2008 bilancosunu aciklayacakmis. Sermaye arttirimina ve temettu kesintisine gidecek. Haber yaklasik bir saat once geldi.
Güzel bir düşünce, yararlı bir topik. Topk ve öğrencilik hayatınızda başarılar dilerim.
Paylaşmanız umuduyla
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Citigroup’s Third U.S. Rescue May Not Be Its Last, Analysts Say
By Christine Harper
Feb. 28 (Bloomberg) -- The U.S. government’s third attempt to help rescue Citigroup Inc. won’t stanch the company’s losses, which will continue to swell and may lead the bank to require more money in coming months, analysts said.
Citigrup icin yapilan 3. yardimin da yeterli olamayabilecegini, onumuzdeki aylarda bankanin daha fazla paraya ihtiyaci olabilcegini dusunuyormus bazi analistler.
American International Group, Inc. (AIG) will report its fourth quarter and full year 2008 results on Monday, March 2, 2009 at approximately 6:00 a.m. EST. AIG’s earnings release and financial supplement will be available in the Investor Information section of www.aigcorporate.com following the filing of AIG’s Form 10-K for the year ended December 31, 2008.
bu arada bir hatirlatma yapmak istiyorum. aig'in bilancosu Amerika saati ile sabah 6'da aciklanacakmis. conference call dedigimiz aciklamalar kismi saat 8.30'daymis. o saatlerde ozellikle vobcu arkadaslar ekranlarinin basinda olursa iyi olur..
Desene vahşet dehşet panic korku herşey olacak Bizim saatla 13.30 mu oluyor kanki?
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
EXCLUSIVE: AIG near deal on new terms of U.S. bailout-reuters
AIG is expected to post a roughly $60 billion fourth-quarter loss on Monday, produced in large part by write-downs on certain tax assets and commercial mortgage backed securities, the source said.
The revised bailout would allow the insurer to avoid a credit ratings downgrade that could have had serious ramifications on the insurer's liquidity and hurt its businesses, the source said.
Basliktan da anlamissinizdir. Aig icin bir bailout plani aciklamasi gelebilir heran. Bu plan ile aig, notunun dusurulmesini engelleyebilirmis. Esasen Pazartesi gunu epey bir zarar aciklamasi bekleniyor.
Gelisme olursa eklemeye calisacagim. simdilik durum bu. bakalim neler olacak ve piyasa bunu nasil algilayacak!:7_9_6v:
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum