Vob Pastaları...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapanış pastası imalathanede mi dostum
Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
iyi yolculuklar ..kazasız belasız..Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
hoşgeldin orkun abi
gözlerim yollarda kaldı
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
Hoşbuldukmarakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşgeldin orkun abi
gözlerim yollarda kaldı
geldim işte birazdan taze pastalar fırından çıkacak.
Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
hoşgeldin dostum...OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili arkadaşlar, tatil bitti. Pastalara devam...
hayırlı ve bol kazançlar...
Yorum
-
Eyvallah kardeşim hoşbulduk.tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşgeldin dostum...
hayırlı ve bol kazançlar...Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
teşekkürler..Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum

Yorum