Mavilim Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • emeklica
    Devekuşu Avcısı
    • 30 Ağustos 2008
    • 696

mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alışverişe çıkmam lazım.. herkese hayırlı akşamlar..
    hayırlı akşamlar.potin modellerine bakmayamı sn.mavilim.....
    sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• marko
      Yasaklı
      • 05 Nisan 2009
      • 581

emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      hayırlı akşamlar.potin modellerine bakmayamı sn.mavilim.....
      benim sürüngende baktı baktı da potin bulamadı ya belki uygununu alişverişte bulurum demiştir.

Yorum

• marko
        Yasaklı
        • 05 Nisan 2009
        • 581

Çok karizmatik ve yakışıklı bir adam yanında bir
        devekuşuyla bara girmiş herkes şaşkın falan öööle
        adama bakıyolar adam bara yanaşmış:
        Barmen bana bi viski onada büyük bi bardak su."
        Barmen talepleri yerine getirmiş bi tek iki tek
        saatler ilerlemiş adam:
        Hesap lütfen!" demiş.
        Barmen hesap pusulasını uzatmış adam elini cebine
        atmış parayı çıkartmış tam hesapla aynı.
        Ertesi gece adamımız geri gelmiş yanında tabii
        devekuşuda var;
        Barmen bana bi viski onada büyük bi bardak su."
        Barmen istediklerini vermiş bi tek iki tek saat geç olmus
        adam
        hesabı istemiş barmen hesabı göstermiş.
        Adamımız elini cebine atmış çıkartmıştam
        hesap miktarı. Barmen şaşkın ama nafile. Bikaç gece sonra
        adamımız devekuşuyla beraber geri gelmiş.
        Barmenin içi içini yiyo. Adam:
        Bana bi viski ona da su ver."
        Barmen emre amade yerine getirmiş gece ilerlemiş
        adamımız hesabı istemiş barmen bol küsüratlı
        saçmasapan bi miktarı hesap olarak adama vermiş. Adam
        elini cebine atmış çıkartmış yine tam hesap.
        Barmen oynatmak üzere. Dayanamamış:
        Beyfendi bi süredir barımıza gelip gidiyorsunuz kusura
        bakmayın ama bişey sormak istiyorum yoksa kafayı
        yiycem. Her gece cebinizden çıkan
        para hesapla kuruşu
        kuruşuna aynı oluyo. Bunu nasıl başarıyorsunuz?"
        Adamımız gülümsemiş:
        Bi gün karşıma bi cin cikti üç dileğimi sordu. İlk olarak;
        karizmatik ve yakışıklı bi tipim olmasını istedim.
        İkinci dileğimde ne almak istersem isteyim elimi cebime
        attığımda parası aynen cebimden çıksın istedim."
        Barmen:
        Peki kızmayın ama bu kuş ne iş?"
        Adamımız:
        Onu hiç sorma son dilegim; beni hiç bırakmıycak uzun
        bacaklı bi piliçti. Yanlış anladı şerreffsizz."

Yorum

• perisd
          Katılımcı
          • 10 Şubat 2009
          • 78

Gunes Sigorta A.S. ile ilgili olarak Groupama S.A. adina vekaleten Av. Bulent Ozdirekcan'nin 04.05.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. Gunes Sigorta A.S.'nin hissedari bulunan Fransiz uyruklu Groupama International hisselerinin birlesme suretiyle ana ortagi olan Fransiz uyruklu Groupama S.A.'ya Fransa'da devredilmesi, Gunes Sigorta A.S.'nin yonetim kurulunun 12 Mart 2009 tarihli karari ile hisse devrinin ortaklik pay defterine kaydedilmesine karar verilmesi ve sozkonusu kayit isleminin pay defterine 13 Mart 2009 tarihinde islenmesi ile gerceklesmistir. Gunes Sigorta A.S.'nin hissedari bulunan Fransiz uyruklu Groupama International hisselerinin birlesme suretiyle ana ortagi olan Fransiz uyruklu Groupama S.A.'ya Fransa'da devredilmesini takiben, soz konusu birlesmenin IV/8 sayili "Halka Acik Anonim Ortakliklar Genel Kurullarinda Vekaleten Oy Kullanilmasina ve Cagri Yoluyla Vekalet veya Hisse Senedi Toplanmasina Iliskin Esaslar Tebligi"nin 17. maddesi 3. fikra 3. bendi uyarinca muafiyet kapsaminda degerlendirilmesi amaciyla Sermaye Piyasasi Kurulu'na 17 Mart 2009 tarihinde basvurulmustur. Inceleme sonucunda 04 Mayis 2009 tarihinde teblig edilen 29 Nisan 2009 tarihli ve B.02.1.SPK.0.13-593-5476 sayili yazi ile soz konusu muafiyet, Groupama S.A. lehine Sermaye Piyasasi Kurulu tarafindan taninmistir. Isbu basvurumuzun, VIII/54 sayili Ozel Durumlarin Kamuya Aciklanmasina Iliskin Esaslar Tebligi madde 14 uyarinca Borsaniz Bulteni ve Borsaniz web sitesinde ilan edilmesi hususunda geregini arz ederiz.

haber bu olabılırmı acaba ??

saygılar...

Yorum

• yusuf79
            Tecrübeli
            • 25 Mart 2009
            • 517

hocam hisse fiyatlarını hangi canlı borsadan takip ediyorsunuz?ben cnbc ye bakıyorum bazen geç kalabiliyorum.bu arada kim kaç liradan alış-satış emri verdiğini nasıl görebilirim?saygılar..

Yorum

• hunter07
              Tecrübeli
              • 13 Mart 2009
              • 417

yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              hocam hisse fiyatlarını hangi canlı borsadan takip ediyorsunuz?ben cnbc ye bakıyorum bazen geç kalabiliyorum.bu arada kim kaç liradan alış-satış emri verdiğini nasıl görebilirim?saygılar..

buradan izleyebilirisn kardes.

Yorum

• Don Kişot
                Bağımlı
                • 02 Aralık 2008
                • 0

yanlış yere mesaj atmışım pardon :040:
                Aramızda aracı kurum casusları olduğunun farkında mısın ey ahAli?

Yorum

• muzoder
                  Aktif
                  • 23 Şubat 2009
                  • 255

MKA55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  GÜNEŞ'i bizden önce sattıklarının haberi ola... İNŞ.
                  bu mesajı anlayamadım.. ne demek istediniz biraz açarmısınız olumlu mu olumsuz mu düşünüyorsunuz

Yorum

• perisd
                    Katılımcı
                    • 10 Şubat 2009
                    • 78

[quote=muzoder;95169]bu mesajı anlayamadım.. ne demek istediniz biraz açarmısınız olumlu mu olumsuz mu düşünüyorsunuz[/quote

sayın mavılımın ekranında olan senet olumsuz olabılırmıkı???
                    bı zahmet gerıyı okursanız anlarsınız....aynı zamanda ne katılımcıları ne topık sahıbını nede yonetıcılerı mesgul edersınız...anlayamıyorsanız??? buda sızın sorununuz..

saygılar

Yorum

• MKA55
                      Yeni üye
                      • 24 Nisan 2009
                      • 21

Sayın muzoder,

Mavilim, GÜNEŞ grafiğini verirken bir haber beklediği yönünde yorumda bulununca ben de malum GÜNEŞin yılan hikayesine dönen yabancı ortaklık/satışı ile ilgili bir haber dileğinde bulundum...

Sadece bir dilek...k25

Yorum

• yusuf79
                        Tecrübeli
                        • 25 Mart 2009
                        • 517

mavilim hocam site bazen takılıyor tenefüste okulda gireyim diyorum açmıyor..Acaba bi sorun mu var sirede?sevgiler..

Yorum

• muzoder
                          Aktif
                          • 23 Şubat 2009
                          • 255

[quote=perisd;95181]
                          muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          bu mesajı anlayamadım.. ne demek istediniz biraz açarmısınız olumlu mu olumsuz mu düşünüyorsunuz[/quote

sayın mavılımın ekranında olan senet olumsuz olabılırmıkı???
                          bı zahmet gerıyı okursanız anlarsınız....aynı zamanda ne katılımcıları ne topık sahıbını nede yonetıcılerı mesgul edersınız...anlayamıyorsanız??? buda sızın sorununuz..

saygılar
                          dostum sen benim kadar bu siteyi izleme topiğin her sayfasını ezbere biliyorum ben pc basında olmadıgım zaman cep telefonundan girip takip ediyorum.. ama siz niye bukadar gocundunuz anlamadım neyse önemli değill.. fazla umursamadım zaten mesajınızı

Yorum

• muzoder
                            Aktif
                            • 23 Şubat 2009
                            • 255

GUSGR
                            Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, ''Güneş
                            Sigorta artık, elektrik ihtiyacının bir bölümünü güneş enerjisinden
                            sağlamaktadır. Bunun Türkiye'deki tüm sektörlere örnek teşkil etmesini
                            diliyorum'' dedi.
                            Güneş Sigorta, İstanbul Esentepe'de bulunan Genel Müdürlük binasına
                            kurulan güneş paneli sayesinde elektrik ihtiyacının bir bölümünü kendisi
                            karşılayacak.
                            Güneş Sigorta'nın genel müdürlük binasındaki güneş panelinin açılışını
                            gerçekleştiren Bakan Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, küresel ısınma ve iklim
                            değişikliğinin enerji kullanımında alternatif çalışmaları zorunlu hale
                            getirdiğini söyledi.
                            Yenilenebilir enerji kaynaklarının tüm dünyada daha fazla kullanılmaya
                            başlandığını işaret eden Yazıcı, ''Fosil yakıtlar, küresel ısınma ve iklim
                            değişikliğine yol açıyor. Fosil yakıtların neden olduğu sera gazının salınım 1970
                            yılından bu yana yüzde 70 arttı. Bu artış devam edecek'' dedi.
                            Kendini yenileyebilen rüzgar ve güneş enerjisinin önemine işaret eden
                            Yazıcı, ''Güneş Sigorta'nın yenilenebilir enerji kullanımına katkı sağlayacak
                            yeni bir projeyi hayata geçiriyor olması, memnuniyet verici. Güneş Sigorta artık,
                            elektrik ihtiyacının bir bölümünü güneş enerjisinden sağlamaktadır. Bu girişimin,
                            Türkiye'deki tüm sektörlere örnek teşkil etmesini diliyorum'' şeklinde konuştu.
                            Güneş Sigorta Genel Müdürü İlker Aycı da Türkiye'de pek çok plaza
                            bulunduğunu bunların hiç birinde güneş panelinin olmadığını ifade ederek,
                            ''Dilerim ki binalar inşa edilirken güneş enerjisinden daha fazla istifade
                            etmenin yolu aranır'' diye konuştu.

-İSTANBUL'DA KURULAN EN BÜYÜK GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALİ-
                            Güneşten Elektrik Üreticileri Fotovoltaik Sanayicileri ve İş Adamları
                            Derneği Başkanı Mehmet Özer de güneş enerjisinin önemine işaret ederek
                            İspanya'nın geçen sene iki Keban Barajı büyüklüğündeki kapasiteye eşit güneş
                            enerjisinden elektrik sağladığını bildirdi.
                            Türkiye'de konunun yeterince tanınmadığını kaydeden Özer, Güneş
                            Sigorta'da kurdukları sistemin bugün, İstanbul'da kurulan en büyük güneş enerjisi
                            santrali olduğunu belirtti.
                            Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Özer, bu sistemle Güneş Sigorta
                            Genel Müdürülük binasının elektrik tüketiminin yüzde 10'unun karşılanacağını
                            söyledi.
                            AA

işteee haberr...

Yorum

• stockbroker
                              Master
                              • 28 Temmuz 2008
                              • 4807

yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              mavilim hocam site bazen takılıyor tenefüste okulda gireyim diyorum açmıyor..Acaba bi sorun mu var sirede?sevgiler..
                              Zaman zaman internet bağlantısından kaynaklanan yavaşlamalar ve tıkanmalar dışında sitede bir problem yok.

Bu kadar kesin söylebilmemin nedeni 24 saatlik günün 17 saatlik diliminde sürekli forum sayfalarında bulunmamdır.

Yorum

• yusuf79
                                Tecrübeli
                                • 25 Mart 2009
                                • 517

teşekkür ederim..17 sa size hayran kaldım keşke ben de o kadar ayırabilsem ama olmuyor..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information