Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
xu-100; bugün formasyonun yüksek dalga aşamasıyla ilgili
ilk defa gönderdiğim grafiğin endeksdeki görüntüsü..
beyaz yatay geçilirken hem işlem hacminin hem de endeksin
yürüdüğünü görün..volatil demiştik o da oldu..
ilerleyen günlerde kimsede sinir bırakmayacaklar. burda yapacağımız tek şey;29.896 dan geçen beyaz yatayı stop olarak çalıştırmak...
sayın mavilim bu DG6F indikatörü acaip bişi
endekstede bu sarı üstte beyaz altta durumunu görürsek
zu100 de 60000 lerimi düşünmeliyiz
sizin bu indikatöre göre endeks hakkında ki yorumunuzu ,düşüncenizi öğrenmek mümkün mü acaba
teşekkür ederim saygılar
yukardaki soruyu bjkas grafiği ile lıyaslayarak sordum sayın mavilim
bjkas ta sarı beyazın üstüne geçtiğinde 2.00 den 4.00 e gidiş olmuş 1 aylık bir sürede
Sn.Mavilim
Tecrübelerineize göre Formasyon daki bir hisseyi direncinde sattınız.
Hisse süzüldü.
Tekrar almak için %5 i aşmamış düşüşte veya desteğe gelmiş bir hisseyi
kaç gün sonra alırsınız.
(siz aynı gün alıyor ve sabah gereğini yapıyorsunuz ama)
Sanırım banvit ve ya şekerpliç için bir keresinde bugün dönmeli yoksa formasyon bozulur demiştiniz.
üç veya dört gün sonra oluyor mu yoksa bana mı öğle geldi.
Sizi takip ederken bir şeyi idrak ettim.
Giden kağıdın peşini bırakmamak lazım
Yoksa yanlış mı düşünüyorum..
(Banvit bjk. şeker )Hedef e kadar.
Belki saçmaladım
Bu satırları kipa daki davranışım için yazdım.
(4.84 sattığımı 4.68 de bak bak alma git tepeden al)
Svg.Syg.
tüm dostlarıma hayırlı cumalar dilerim. hazır borsa yokken ve meydan bosken affınıza sıgınarak bır yazı eklemek ıstedım en ıcten selamlarımla..
Yolda karşılaştığımızda ezan okunuyordu.
"Gel seni camiye götüreyim" dedim...
"Bugün Cuma biliyorsun."
Daha önceki tekliflerimi de reddettiği için;
"Sen de benim camiye gitmediğimi biliyorsun" dedi, "Boşuna ısrar etme."
"Peki" dedim, "Neden direniyorsun?"
"Ne bileyim, olmuyor işte" diye karşılık verdi, "Belki çevrenin de tesiri var. Hem pantolonumun ütüsü bozulup, dizleri aşınır diye endişe ediyorum."
İster istemez gülerek;
"Herhalde şaka yapıyorsun" dedim, "Bunun için cami terk edilir mi?"
"Ciddi söylüyorum" dedi, "Giyimime ve özellikle 'yeşil'e çok düşkün olduğumu bilirsin."
Gerçekten de öyleydi. Giydiği birbirinden güzel elbiseleri mutlaka yeşilin bir başka tonundan seçer ve her zaman ütülü tutardı.
"Hayatında hiç camiye gitmedin mi?" dedim.
"Çocukken dedemle birkaç kere gitmiştim" diye cevap verdi, "Fakat artık gitmeye niyetim yok."
Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmişti. Daha sonra el sıkışıp ayrıldık.
Onunla konuşmamızdan iki ay sonra, kendisinin camide olduğunu söylediler. Hemen gittim, bahçedeki namaz saflarının en önünde duruyordu. Üzerinde yine yeşiller vardı. Yavaşça yanına yaklaştım ve kısık bir sesle;
"Hani" dedim, "Camiye gelmeyecektin?"
Hiç sesini çıkarmadı. Çünkü musalla taşının üzerinde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu. Sevgi, selam ve dua ile…
Hocam sende haklisin... Fakat ayni anda cok farkli üc bes ayri soruna kafa yormak ve cözüm üretmek..... Pek kolay degil.... O yüzden o ifadeyi takinmistim...
Heyhat, tahminiminde ötesi gerceklesti... Dayak yemisten beter oldum daha bu saatte...
Vesbe; bu indicatörümde çok güzel bir bayrak formasyonu oluşumu hakim.
indicatör sarısı(-19) üzerine atarsa; onay alınmış olur.
hedefi o zaman (-8) olacak..
Yorum