mavilim Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sayfaları gerıye donuk okursan Mavılım ustad cevabını vermış dostummuzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertam alım yeri sn. mavilim peki bu hangi senet ..?
enerjı sırketı alfabenın son harfıyla baslıyo gıbı bı cevap vermıştı mavılım ustadımız
hayırlı geceleryatırım tavsiyesi değildir !!!!!!!!11
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kimse nerden alınır diye yazmamış
Ben teknik bilmem ama
'2.34.....2.37.....alırım.
Niye derseniz Burayı üçkez geçemedi şimdi destek olmalı.
Cevabımın doğru olup olmadığını öğrenirim dimi.
Sınfta kalmışmıyım,ikmale mi kaldım.
Syg.
Yorum
-
-
selamun aleykümKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
günaydınlr bol kazançlar..tatil demeden paylaşımı eksik etmemıssn saolasın mavilim abi..Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
Biz borsacıların en büyük tatili işe gitmeden ekran başında seansları takip etmektir.Değil mi sayın marakesmarakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydınlr bol kazançlar..tatil demeden paylaşımı eksik etmemıssn saolasın mavilim abi..
Yorum

Yorum