Teşekkürler emekleriniz için sayin mavilim...
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Yorum
-
23 nisan bayramı diye buralara gelmemezlik etmeyin sakın.. sn mavilim le burada toplanan arkadaşlarla misket,kovalamaca,saklambaç,5 taş,ip atlama oyunları oynayacağız..
)
bayram devam yani:
)
tüm çocuklar toplansın
)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Sn . Mavilim,
OTOKAR(8->8.9den sonra 9.55), SNGYO ( 1,5->1,66 den sonra 2,72 ), TTRAK ( 3,98-> 4,44 ) ,Finbn( 4,84-> 5,05) Parsan ( 0,92->1,07 den sonra ???)
Potin formasyonlarınızın sonuçlarından birkaçı. Analizleriniz matematik formülleri, yerçekim kanunu gibi bilimsel.
Amatör borsacıyım. Bir mühendis olarak İşinizdeki başarınızdan dolayı sizi saygıyla selamlıyorum.
Cümleten İyi geceler, iyi bayramlar.
Yorum
-
yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster23 nisan bayramı diye buralara gelmemezlik etmeyin sakın.. sn mavilim le burada toplanan arkadaşlarla misket,kovalamaca,saklambaç,5 taş,ip atlama oyunları oynayacağız..
)
bayram devam yani:
)
tüm çocuklar toplansın
)
cok işimiz var syn yagmur..yarın..
senetlerımızı bırbırımıze pazarlayacagız ya.. ben parsanları mı satmam
reysaş larıda satmak ısteyen varsa 1. 20 ler cıvarında.. beklıyorum
sevgıler 23 nısan cocukluk coskunlugumuzla
Yorum
-
TIRE potinin ne tarafına dogrumarko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn mavilim'in en sıkı takipçisi olan, potin dişinda senet tanımayan ben;
saklambaç oynarım ama ebe olmam
ip atlarım ama ip sallamam
baştan diyim de...
sen potinin içindenmisin dışındanmı hemşehrim
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
Sn. Mavilim'den alıntı:
"Rysas; formasyon onaylı ve Santa Maria adını verdiğim
farklı bir görüntüye bürünüyor.ince sarı 1.15den geçiyor..
bu seviyeye kadar muhtemel sarkmalar süper alım fırsatı yaratır."
Bana bugün 1,26 dan vermediler...
Ama Mavilim dediyse sarkmalar olacak olacaktır. İnatla bekleyeceğim...;)
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üstad...İmkb 100; 28130 altında kapanış yaptığında takip ettiğiniz senetlerde de (parsn,rysas...v.b.) stop yapılmalı mı?Onların formasyonları da bozulmuş mu oluyor?
Yorum
-
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun
Bugün 23 nisan
Gülün çocuklar
Eylenin çocuklar
Bugün 23 nisan
hep neşeyle doluyor insansabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
mavilim üstad valla ne diyeyim süpersiniz bi al sat denemesi yapayım dedim parsan da 98 den verdik kağıt verdiğim gün 1,11 kapattı artık ne derseniz al sat demek ki bizim işimiz deil ama herşey için emeğiniz için teşekkürler pür dikkat izlemekteyim .......potinler e devam
Yorum

Yorum