hunter07 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yarın seans kapalı hemşerim inşaallah cuma yaKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
siz gene gelin kendi aramızda alır satarız...hunter07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaslar yarın seans yok hehalde yanlışmı biliyorum
23 nisan
Yorum
-
kendi aramızda alır satarız..hunter07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaslar yarın seans yok hehalde yanlışmı biliyorum
23 nisan
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
çok anlayışlısn abimavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersiz gene gelin kendi aramızda alır satarız...
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
-
ustat senle aşık atılırmı kendi aramızda alır satarsak sen bizi utersin.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkendi aramızda alır satarız..
Yorum

Yorum