ustat emekleriniz icin tesekkurler herkese hayırlı aksamlar.
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hocam bu potin formasyonunda gidebileceği yer bazilarinda %30 bazilarinda %50 bu neye göre belirleniyor. Ya da grafiklerde belli oluyor mu? Bazilarinin grafiğinin üstünde okuyorum. Ama daha önceki gubrf grafiğinde 6.10 yukarisi otoban demiştiniz. Ve grafik üstü bilgilerinde en yüksek değerler 6.10'du. Kestiremedim.. Teşekkürler.
Yorum
-
usak seramik örneği istisna.. 1. derece 2. aşama onaylılardaserdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam bu potin formasyonunda gidebileceği yer bazilarinda %30 bazilarinda %50 bu neye göre belirleniyor. Ya da grafiklerde belli oluyor mu? Bazilarinin grafiğinin üstünde okuyorum. Ama daha önceki gubrf grafiğinde 6.10 yukarisi otoban demiştiniz. Ve grafik üstü bilgilerinde en yüksek değerler 6.10'du. Kestiremedim.. Teşekkürler.
getiri genelde yüzde 10-20 oluyor benim tespitim..
Bu senedin dinamikliğiyle ilgili..
Dün mesela ülker öğle taramasında onay vermişti..
Yorum
-
nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizlere hiç olurmu bilmem.
Ben bazı hisselere sanki aş eriyor gibi oluyorum.
Ucundan da olsa tadmazsam olmuyor.
Çukulatanın siyahını da beyazını da seviyorum.
Komik ama gerçek.
aynı durum bende de vardı..ama çok mide ağrısı çektim..uzun zaman, sevgili nur.
şimdi sn mavilim in çizgileri ile....pazarda en taze,en kaliteli,ve en ucuz olanları tercih edip,çeşitli vitamin,mineraller ile iyileşmeye çalışıyorum..
bu roza,sarı,kalın beyaz,ince beyaz, çizgilere tutuldum,aşık oldum..onlarsız hayat çook zor..sağlığımı,güzelliğimi bu aşka borçluyum.:081:
tavsiyem;alışkanlıklarını değiştir..daha sağlıklı ve çeşitli beslen..haa bu arada;çok dikkatli,titiz inceleyerek öğünleri kaçırma sevgili arkadaşım..
seni seviyorum..
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum

Yorum