Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
iyi birseydir.... Kitlik halinde köselesi dahil her tarafi yenir... Tutmasini bilene kupa niyetine kullanilir su icilir....ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaw bu potin iyi bişey mi? Cahilliğimi mazur görün lütfen:(
sakasi bir yana... Konunun ciddiyetini anlayabilmeniz icin Sn mavilimin pazartesi ve sali günkü mesajlarina bakmaniz yeterli olacaktir....
Ve bes dakikanizi ayirip bakmanizi öneririm....
Yorum
-
amin ecmain..ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam ya Allah razı olsun, iyi bişeydir heralde deyip bjkleri satıp parsan almıştım. Sağolun
potin formasyonu seneler önce 4 milyar zararda
olduğum bir kaatta bulduğum bir formasyon...
formasyon sonunda 5 milyar karla kapattım.
Yorum
-
ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaw bu potin iyi bişey mi? Cahilliğimi mazur görün lütfen:(
bu linkteki tüm sayfayı okuyun. Sayın mavilim bedeva ders verdi... örnekleriyle hem de...
Yorum
-
Çok teşekkür ederim hemen okuyorum .saygılarEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi birseydir.... Kitlik halinde köselesi dahil her tarafi yenir... Tutmasini bilene kupa niyetine kullanilir su icilir....
sakasi bir yana... Konunun ciddiyetini anlayabilmeniz icin Sn mavilimin pazartesi ve sali günkü mesajlarina bakmaniz yeterli olacaktir....
Ve bes dakikanizi ayirip bakmanizi öneririm....HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterALARK aldığımı yazmıştım..
sizce hangi formasyon var?
sn mavilim
odamı potinini giyip kaçacak
Yorum

Yorum