Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
metastockta verileri yoktu.. yeniden yükledikten sonraXTRADERX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben ıstedım ama 4 gun sonra yanıt aldım......
ahmet abını canı saolsun............
bır karar alınmıs saygı duyduk cekıldık lakın ben seans esnasında sormamıstım
cevaplayabildim.
Yorum
-
dolarda yön aşağı görünüyor şimdilik..XMANN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam zamaniniz var ise seans sonu da dolar hedef neresidir en yüksek tepesi neresidir ...saygilar...
1.6399 desteğinden zıplamazsa
1.6165e sarkar.. orada tutunamazsa
1.50 ye kadar sarkma ihtimali doğar...
FAkat üstteki dg2 w indicatörüm buralrdan zıplamasının muhtemel olduğunun izlerini taşıyor..
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermetastockta verileri yoktu.. yeniden yükledikten sonra
cevaplayabildim.
anladım abı ama mınık bır cevap bekledı kardesın hıc cvpsız bırakınca uzdun benı yalan yok........
hatta kısısel sayfanada yazdıydım 1 gun beklettım onada cvp vermıyınce sıldım
neyse
saygı benden sana
ellerın dert gormesınal-sat ve yatırım tavsiyesi değildir........
Yorum
-
BaBo de....hunter07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertopik g20 zirvesi gibi oldu bi de bobo abi gelse tam olacak.
Ne öyle bobo falan....
Yorum
-
aceleyle oldu özür:a85:EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaBo de....
Ne öyle bobo falan....
Yorum
-
her zaman tam ındıkator degıldır......mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn xtraderx, neden paritenin öncü gösterge olduğuna
cevap alamadım..
saygılar..
pıyasa habere veya dıger parıte ve emtıalardan sınyal alamadıgında bazen aldıgında dahi eur%usd parıtesını takıp eder nıtekım bunu dow ve eur usd parıte grafıklerını ustuste koyup ınceledıgınızdede goreceksınızdır.....
aynı sey yen ıcınde gecerlı olabılıral-sat ve yatırım tavsiyesi değildir........
Yorum

Yorum