iyi akşamlar bende pınsüt alabilirmiyim kaskatı kesildi 2,40 larda hareket edemior ? teknik ne dior acaba şimdiden tşkkürler kolay gelsin
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yeni yeni palazlanmaya başlıyor.. fakat üstünde çok direnç çizgisi var..tamer7720 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar bende pınsüt alabilirmiyim kaskatı kesildi 2,40 larda hareket edemior ? teknik ne dior acaba şimdiden tşkkürler kolay gelsin
2.36 üzerinde kalabilmesi çok önemli.
2.44-2.48-2.54 dirençleri ilk sıradakiler.
tut konumunda
Yorum
-
Iheva 0.53-0.64 bandındaasu58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustad sankı ffkrl mı gibi acaba...bide su iheva fortıs ne durunda bi bakarmısınız kolaygelsın
0.58-0.60-0.62-063 dirençler..tepki çıkışında..tut konumunda..
Forts; 0.71 üzeri tut konumunda..
0.75-0.78 dirençler.
Yorum
-
0.50 üzeri hızlanır. tepki denemesinde. tut konumunda..hunter07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustat mumkunse denta yorumu isteyecektim.
Yorum
-
tut konumunda .. 1.52 üzeri hızlanırzoraa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüsdat mümkünse sngyo teşekkürler.
Yorum
-
hocam memurum ıckım kumarım yokmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu hafta izlemeye alacağım bir senet...(gelin adayı)
kim alıyor kim satıyor bir görelim..
daha sonra yazarım...
allahın ıznı peygamberın kavlıyle gelın adayına talıbım, verırsen yagla balla bakrım dermısım
:icon4: [I]Farkımı farketmedin ya, artık farketsen de farketmez![/I]
Yorum
-
3 tane ayarladım prizmsizlerdenEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam son mesajlara baktigimda eger gözümden kacan olmadiysa hali hazirda tek gelin adayi var?
Öylemi?
Yorum
-
Hocam 3 tane ayarladim dedinizde... Gecmis mesajlarda aday olarak verdinizmi vermedinizmi onu bulamadim...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 tane ayarladım prizmsizlerden
Kafam cok karisik... Bende az suclu sayilmam acikcasi....
Yorum
-
Arclk; tepki çıkışında.. at4 yeşili,maviden ayrılmış,kırmızı sıfırdan ayrılmış.özdoğan77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Mavilim,
ARCLK hakkında bir yorum rica etsem memnun olacağım.Teşekkür ederim.
1.65 ilk destek ve stop olarak çalıştırılabilir.
daha altta 1.59 desteği var.tut konumunda..
Yorum
-
Arclk;yeni palazlanıyor.
1.72 geçilince hızlanır.üstteki aom-dg2w çizgilerinde
sarı ; beyaz üstüne geçtiğinde çok daha rahat hareket edecek.
Beyaz balon büzüşmüş. bu birkaç gün sıkacaklar şeklinde
yorumlanabilir.Fakat çok aşağı vermeyecekler.
üstteki indicatörün kırmızı ve beyazı eksen etrafinda
dönmeye başlamış.. En kötü ihtimalde bu seviyelerde tutarlar.
Yorum
-
Yorum

Yorum