Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mesaj alinmistir hocam...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPrkte için yorumsuz yazdım ama balon grafiğinde, barın kalın beyaz üstüne geçtiğini
vurgulamak isterim.
Yorum
-
Yorum
-
verdiğiniz bilgiler yüreğime su serpti,öyle iç açıcı geldi ki
) çook teşekkürler ederim..
lütfen bizleri çizgilerinizden mahrum bırakmayın..
benim için, bir yol haritası çizgileriniz..emeğinize,yüreğinize,klavyenize sağlık.
iyi tatiller ..
sevgiler,saygılar.Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Birçok sitede yaptığım bu paylaşımın,sizler gibi kadir şinasyagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterverdiğiniz bilgiler yüreğime su serpti,öyle iç açıcı geldi ki
) çook teşekkürler ederim..
lütfen bizleri çizgilerinizden mahrum bırakmayın..
benim için, bir yol haritası çizgileriniz..emeğinize,yüreğinize,klavyenize sağlık.
iyi tatiller ..
sevgiler,saygılar.
yatırımcılara ulaşması beni mutlu ediyor...
Yorum
-
Olay budur... Hizmet ettigimiz anlayis budur diyeyim kisaca....mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirçok sitede yaptığım bu paylaşımın,sizler gibi kadir şinas
yatırımcılara ulaşması beni mutlu ediyor...
Yorum
-
pembe çizginin altı stop üstü devam mı demek oluyor..yani güvenli bölgede..mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkürler..Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Bu çizgilerden en az 200 kadar ürettim..yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpembe çizginin altı stop üstü devam mı demek oluyor..yani güvenli bölgede..
teşekkürler..
Fakat ana sayfamda en önemli gördüklerimi
şablon haline getirdim.Endeks grafiğinde
bahsettiğim yeşil çizgi,(ağırlık merkezi olarak çalışıan)
bileşke bir çizgi.pembelere gelince; ben senetleri genelde
üst pembeyi geçenlerden seçiyorum.
bu iki pembe arası sizin de tahmin ettiğiniz gibi,
emin bölgeyi temsil etmektedir.
Yorum

Yorum