önümüzdeki 30-45 dakka içinde güzel bir yukarı atak bekliyorum..
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gittin Vesbe´nin grafiklere baktin geldin... Hemde bir tesekkür bile etmeden...yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeva?
takip eden yorumu olan varmı arkadaşlar?
Yok sana yorum morum....
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGittin Vesbe´nin grafiklere baktin geldin... Hemde bir tesekkür bile etmeden...
Yok sana yorum morum....

:081:
Yorum
-
kafa karmakarışık, nasıl gidip geldiğimi birde bana sorEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGittin Vesbe´nin grafiklere baktin geldin... Hemde bir tesekkür bile etmeden...
Yok sana yorum morum....
kaybolmadığıma şükür
rahat bir zamanda inceleyip tşk veririm.bakıp gelmekle olmaz
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
önceki gün 1,50 den sattım ,yolu açıldı artık gider ,k24endişe etmeyagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeva?
takip eden yorumu olan varmı arkadaşlar?
Yorum
-
-
Anlastik....yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkafa karmakarışık, nasıl gidip geldiğimi birde bana sor
kaybolmadığıma şükür
rahat bir zamanda inceleyip tşk veririm.bakıp gelmekle olmaz
Yalniz dedigim gibi, cok seri islemlerin oldugu esnalarda grafik acmaya korkuyorum... Simdilik idare edin...
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAkcns 3,64-3,66-3,68 tek tus.... Unicredit...
Bu unicreditteki amcaların bir gün tspora da gelmeleri en büyük dileğim
bekliyecem el mecbur..
Yorum
-
HSBC gelse yeter...1yolcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu unicreditteki amcaların bir gün tspora da gelmeleri en büyük dileğim
bekliyecem el mecbur..
Yorum

Yorum