Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
portföy boşaltacagım hesapta dünden beri 10 tane degişik hisse var 1 tanesinden anca çıkabildim.. ya kemikleşmiş hisse ya beklentili hisse kuzucuklaım benim kıyıpta satamıyorum
300 adet ipmat satıp indikatör olarak takip eden tamirci kardeşime bildirmedigim içün kusra kalmasın
IPMATSatım 1,97 300 300 1,97 02.07.2009 1.Seans Gerçekleşti
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
portföy boşaltacagım hesapta dünden beri 10 tane degişik hisse var 1 tanesinden anca çıkabildim.. ya kemikleşmiş hisse ya beklentili hisse kuzucuklaım benim kıyıpta satamıyorum
300 adet ipmat satıp indikatör olarak takip eden tamirci kardeşime bildirmedigim içün kusra kalmasın
usta olmadı şimdi valla 2.03 olmuş senet bidakine yazmayı unutmada 3 5 kademe sebeplenelim.. k24 2.05 oldu arkadaşlar demedi demeyin teselli sattıysa bu tavanı öper
tam manasıyla eşzamanlı oldu 300 ü satttım peşine kademe kalktı
neyse bir 300 daha var (duymasınlar) bakalım tamirci kardeşimmi haklı çıkacak benmi ilk karı gördüm satmıyorum zararda iken yarısını yolladım şu an şu karla satsam alış satış birebir aynıya denk gelir komisyonda bana deger..
bekliyorum bi saglama yapalım bakalım teoremlerizle alakalı..
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum