Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sayın teselli kendinizi teselli edin sizde daha pahalı alanlar var mesala bennn 2 43 :( 2 48 i görmüş kağıt tepkiye gelir dedik ağzımıza acı biber sürdüler
sayın teselli kendinizi teselli edin sizde daha pahalı alanlar var mesala bennn 2 43 :( 2 48 i görmüş kağıt tepkiye gelir dedik ağzımıza acı biber sürdüler
yok sadece acaba tereddütü.. bir hesabımda 2.32 den var hala . akıllandım az bişey yukselen hisseden illaki bir parça bırakıyorum taki alışıma gelinceye kadar ondan aşagı geldiginde elveda diyorum
o kadar alıp sattıgım şu an 3 katı primli hisse varki.. inançı eksik insanı deprasyona sokmaya yeter TAKDİRE KADERE KISMET inanıyoruz çok şükür.. ama eski hatalarıda tekrar etmemeye çalışıyorum..gülleri kesip dikenleri sulamaktan vazgeçtim yani :081:
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
aom-po da 15 dakkalıkta al sinyali düştü..(fake sinyal olabilir 2 peryot onay beklenmeli)
ana indicatörüm henüz al sinyali üretmedi..
sanırım hafta sonunu nakitte geçireceğim..
bjkas ı bu kadar kısa sürede tavana alacaklarını ummuyordum tekrar bir hisseyi kamuoyuyla paylaşma girişimimi acaba..her halukarda öylede bu seviyedenmi yoksa daha yukarıdanmı..
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum