Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mavilim hocamın yazdıkları,almış olduğu pozisyonlar ve çizmiş olduğu ve kendine göre geliştirdiği stil ve grafikler ders niteliğinde,
anlayana,
anlamak istiyenlere,
vatandaş istiyor ki,bir senet yazıldı mı?
anında yüzde on getirisi olacak,
şimdilerde o yüzde onu bankalar bir yıl içinde veriyor....Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum
-
NEDİM le aynı havayı soludunuzmu acaba...............marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaw 1 aydır gentaş tayım ve tek kuruş kar yazmadım
Gıkım çikmiyor
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Allah sabır versin.İnşaallah beklentileriniz fazlasıyla karşılanır..marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaw 1 aydır gentaş tayım ve tek kuruş kar yazmadım
Gıkım çikmiyor
Yorum
-
valla saglam bekçilik yapıyorsunuz ne diyelim.. ama mutlaka satınca yazın ki buraya bizde sebeplenelimmarko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaw 1 aydır gentaş tayım ve tek kuruş kar yazmadım
Gıkım çikmiyor
ben şahsen 3 te 1 ine düşürdüm gentaşı..arçelik aldım hocam sayesinde ordanda bjkas a geçtim gerçi 5.05 alacam die inatlaşıp az aldım ama ABV bugun itibarı ile eski aldıklarını az bişe geri verdi..
mavilim hocamdan şunu ögrendim..sened gitmiyorsa gitmiyordur inatlaşmanın faydası yok. ve o senetle geçiriline her an senet zarar yazmasa bile zarardır..gentaşta ve bjkas da(eski maliyet 6 civarı) bekledigim 3 hafta bana tamamen zarar ilk anda degerlenebilecegini tahmin ettigim veyahutda hocamın yazdıklarından alsaydım onların zararını çoktan çıkartmıştım.. ama ne yaparsınız hala ögreniyoruz..
saygılar"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
Yeaa..emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNEDİM le aynı havayı soludunuzmu acaba...............
Ama asıl önemli olan kaybetmedim ...
Kaybetmediğim sürece kardayım...
Yorum
-
Ben de 11haziran siz dediğinizde 1.06 dan almıştım bir hafta sonra 1.03den çıktım maalesef :( Başka hisselerde zararı düzelltik neyse kimarko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaw 1 aydır gentaş tayım ve tek kuruş kar yazmadım
Gıkım çikmiyor
Yorum

Yorum