Günaydın herkeze sağlıklı ve bol bereketli günler dilerim.
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
selamun aleyküm dostlarım hayırlı nasipler inşaallahKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
günaydın Mavilim müdavimleri,
IMF anlaşması olursa borcu borçla çeviririz, IMF anlaşması olmazsa borçlarımızı yavaşça ödeyip bu krizden daha güçlü çikarız görüşleri ön plana çıkmaya başladı.
Yani her iki durumda da kardayız, e bunu biz Ağbi nin grafiklerinden de görüyoruz zati.
Hayırlı kazançlar
Yorum
-
Değerli arkadaşlar,
Hayırlı bir gün olmasını dilerim.
Bu formda olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamayan yoktur diye düşünüyorum.
Eskiden olduğu gibi tek başımıza, ustalarımızın görüşlerini dikkate almadan ,davransaydık ne kadar zarar etmiş olacaktık.
Ustalarımızın bizden istedikleri ise çok basit.
Yapılamayacak şeyler değil.
Sayfanın başında yazıyor.
Sanal ortamda riya olmaz.Bu nedenle duygularımı açık söylemek gereğini duyuyorum.
Sn mavilim kardeşimiz benim ölçütlerime göre bir dehadır.
Kıymetini bilelim.
Dua edelim.
Onu sıkıntıya sokabilecek,huzursuz edecek davranışlardan kaçınmada son derece titiz davranalım.
Bizlerin dışında kasıtlı davrananlar için ise yönetici arkadaşlar müdahale edeceklerdir.
Seans başlamadığı için biraz uzadı hepinizin affını dilerim.
Sn mavilim'e yöneticilerimize,takip eden tüm değerli kardeşlerimize,
Selam ve SaygılarDünya nimetleri göze uzaktan su gibi görünür.Yanına vardınmı görürsün ki serapmış.
Yorum
Yorum