günaydın
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.istediğiniz derinliği koyarım.gün içi full time borsadayım.trade işlemlerim elverdiği sürece yardımcı olmaya çalışırım.EDY Nickli Üyeden AlıntıYESUKAY Nickli Üyeden Alıntıburdan isteyenlere derinlik verebilirim.
Sn Yesukay gercegi itiraf etmek gerekirse forumumuzda gün ici talep üzerine derinlik verilerini paylasacak birine ihtiyacimiz vardi...
Eger elinizden geldigince bu talebi karsilayabileceginizi taahhüt ediyorsaniz mesajinizi alintilayarak mavilim kösesi ve Mutlu Trade topiginede tasiyacagim.. Ki görmemis olan üyelerimiz haberdar olabilsin... Gerektiginde derinlik talebinde bulunmaktan cekinmesin...
Ne dersiniz?
Asla bir hisseyi kovalamayın. Bırakın hisseler sizin istediğiniz fiyata gelsin. Eğer kaçırırsanız da diğerlerine bakarsınız.
Yorum
-
seans içi derinlik bilgileri
seans içi derinlik isteyenlere gün içi yardımcı olmaya çalışacağım.ama sadece simurg un köşesinden.tahmin edersiniz ki trading yaparken hız önemli ve ben tek bir blog da yardımcı olabilirim.Asla bir hisseyi kovalamayın. Bırakın hisseler sizin istediğiniz fiyata gelsin. Eğer kaçırırsanız da diğerlerine bakarsınız.
Yorum
-
Hmmm...YESUKAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseans içi derinlik isteyenlere gün içi yardımcı olmaya çalışacağım.ama sadece simurg un köşesinden.tahmin edersiniz ki trading yaparken hız önemli ve ben tek bir blog da yardımcı olabilirim.
Ben derimki mümkünse sadece Simurg´un kösesi olmasinda sadece o konu icin acilmis olan baslikta yani Hisse derinlikleri topiginde olsun.... Sonra ne nasil neden gibi durumlar yasamayalim...
Burasi...
http://forum.keyborsa.com/showthread.php?t=1265&page=18
Umarim anlayisla karsilarsiniz Sn Yesukay...
Bu arada herkese günaydin....
Yorum
-
Dr Yaşar Erdinç tarafından geliştirilmiş, bileşkeyusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertke 138 ne demek oluyor acaba
sayın hocam grafik okumda yardımcı olmas açısından teşekürler
bir risk nidicatörü olup,açık formulasyonu
(Stoch(14,6)+RSI(14)+Mo(14)+CCI(14)+DI()+MFI(14)+U lt(7,14,28))/7
şeklindedir.
100 üzerindeki değerlerde dikkatli olmak gerekir.
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDr Yaşar Erdinç tarafından geliştirilmiş, bileşke
bir risk nidicatörü olup,açık formulasyonu
(Stoch(14,6)+RSI(14)+Mo(14)+CCI(14)+DI()+MFI(14)+U lt(7,14,28))/7
şeklindedir.
100 üzerindeki değerlerde dikkatli olmak gerekir.
Hocam seans baslamak üzere derken yinede formülü matrikste calisiyormu diye denemek istedim ama maalesef... Umdugum gibi sanirim MS formülü imis...
Yorum
-
Matrıksde çalışanını daha sonra göndereyim.EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam seans baslamak üzere derken yinede formülü matrikste calisiyormu diye denemek istedim ama maalesef... Umdugum gibi sanirim MS formülü imis...
Matrıksde Demand endeks tanımlı değil..
o yüzden onu çıkarıp formülü 6 ya bölmek gerekli..
Yorum

Yorum