Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Arkadaslar internet baglantisinda degilde sadece keyborsa forumda baglanti sorunu yasayanlar varmi aranizda?
Bu doğru olabilir, farklı 2 noktadan aynı anda bağlanamadığımız bir
durum dün oluşmuştu. Her site çalışırken, foruma bir mesaj bile
gönderemedim. Open DNS'ler aktif ve diğer makinada bu yoktu
telekom'un dns'leri açıktı ama yine de sayfaları açamadık...
Arkadaslar internet baglantisinda degilde sadece keyborsa forumda baglanti sorunu yasayanlar varmi aranizda?
bağlantı sorununun forumdan olduğunu sanmıyorum.ANTALYA da zaman zaman bölgesel sıkıntılar oluyor.neyseki sn.mavilimin bilgisayar emin ellere emanet.bu arada sn.mavilimin makinayı full faal tutan İSMAİL VE GÜVEN hocalara binlerce teşekkür.........
bence pek sıkıntı yok..sizlerle buluştuktan sonra hiçbir siteye bakmadım ama..genelde seans anında bulunamıyordum bu gün gitmedim sadece genede problem yok..pek ağırda sayılmaz...
bu bir regedit ayar dosyasıdır.. internet ayarlarını hızlandırmak pencereleri çok açmak windows açılış ve kapanışını hızlı yapmak gibi ayar girdileri vardır.. ek olarak explorerde vs keyborsa yazacak
kendim yazdım herhangi bir sorunu yoktur faydalıdır kendi kullandıgım reg ayar dosyasıdır.. (tabi benimkinde bilgisayar firmamın adı çıkıyor)
saygılar.
Yorum