bu güneş sigortada 9 12 24 13 2 ve 4 işlemlerini yapan buradan birimi
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
-
otomatik işlemler, hepimiz toplansak gene yapamayız o işlemleritredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu güneş sigortada 9 12 24 13 2 ve 4 işlemlerini yapan buradan birimi
Ağa gösteriyordur kendini senette
bu arada SAGYO, Acıbadem'de FENER Arena yapçeği için yukari harekette.
bozsalarda potinler mutlaka bişeyler yapiyor.
Yorum
-
Sn Mavilim daha öncede yazmıştım denedinizmi bilmiyorum.Sık sık baglantı sorunlarınız oluyor. Telekomun DNS numaralarında olan arızalar nedeniyle internet baglantılarında sorunlar olabiliyor. DNS numaralarınız otomatikte olsa bile. TRKY-DNSAyar diye küçük bir program var bir yükleyip deneseniz. Program en iyi çalışan DNS numarasını otomatik buluyor.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİNTERNET BAĞLANTIMDA bir sorun var
sayfaları açamıyorum
Yorum
-
aynen dediğiniz gibi üstadım. keyborsa sayfalarını çok zor açıyorum :(EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaslar internet baglantisinda degilde sadece keyborsa forumda baglanti sorunu yasayanlar varmi aranizda?
Yorum
-
e bugunde perşembe gecen hafta perşembe su koyvermişlerdi.
bugunde iyice koyverip topladıklarıyla devammı ederler.
yoksa tamammı.."Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
Ben karşılaşmadımEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaslar internet baglantisinda degilde sadece keyborsa forumda baglanti sorunu yasayanlar varmi aranizda?
Yorum
-
borsanın kritik anlarında fazla izleyici yok iken dahi bağlantı sorunu yaşıyorum.sayfalar ya açılmıyor yada donuyor.EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaslar internet baglantisinda degilde sadece keyborsa forumda baglanti sorunu yasayanlar varmi aranizda?
Yorum
-
SON İKİ ÜÇ GÜNDÜR BENDE VAR.. Diğer sitelere girdiğim halde keyborsa sayfalar zor yükleniyor veya bağlanamıyor.. Arkadaşları gereksiz sayfa yükü yaratma konusunda bir kez daha dikkatli olmaya davet ediyorum.. Hatta her sayfanın başındaki uyarıyıda artık alabilirseniz.. Yaramazlık yapanları uyarıp sonra yine yaparlarsa ihraç edersiniz.EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaslar internet baglantisinda degilde sadece keyborsa forumda baglanti sorunu yasayanlar varmi aranizda?
Sağlıklı hayırlı kazançlar dilerim...
Yorum
-
bugun ilk kez giriyorum gerci ama herhangibirsorun yokEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaslar internet baglantisinda degilde sadece keyborsa forumda baglanti sorunu yasayanlar varmi aranizda?" Mutluluk ve aylaklık, düşünce üretir... "
Yorum
-
Ve bu sadece Keyborsa forumda öylemi???hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterborsanın kritik anlarında fazla izleyici yok iken dahi bağlantı sorunu yaşıyorum.sayfalar ya açılmıyor yada donuyor.
Yorum
Yorum