Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Arkadaşlar albarakaturk 2009 3 aylık karını ne zaman açıklayacak bilen varsa adresi linklerseniz sevinirm bjk2-fb1 en son kupayı aldığımızda hayatımızda cep telefonu yoktu
inş ayın 15 hayırlı şeyleri ifade ediyordur. dow -%2 , yarın bizim pabuçlar yokuş aşağı dönerse battım maalesef...
sn. mavilime güveniyoruz inş. bu sefer de formasyonlar da yanılmaz, çizgiler yalan söylemez zaten. hayırlısı artık...
arkadaşlar albarakaturk 2009 3 aylık karını ne zaman açıklayacak bilen varsa adresi linklerseniz sevinirm bjk2-fb1 en son kupayı aldığımızda hayatımızda cep telefonu yoktu
bende yoktum :d :d
mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
Yorum