mavilim Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Trend Herseydir... (Cogu Zaman..)
Sn mavilim,mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Grafiklerinizin her birisi birer ders niteliginde. Klavyeniz dert gormesin, elinize saglik. Senet tavsiyesi istemiyorum. Zaten sahsen de, forum kurallari da buna karsi. Ancak, ogrenmek ve grafikleri okuyabilmek adina kullandiginiz duzeltmesini bitirmis birkac senetgrafigi gormek sanirim okuyuculara guzel bir Case Study ornegi olacaktir. Maksadim, duzeltmenin bitisi ile donus trendi arasindaki farki kavrayabilmek.
Biraz karisik oldu gibi ama, umarim anlatabilmisimdir.
Tesekkur ve iyi dileklerimle.
freesky
Yorum
-
-
GÜnaydın üstat,
Günaydın potinseverler
Gününüzün kazançlı geçmesi temennissiyle..
üstatın grafiklerine kafa yormak, bilgilenmek başlıbaşına kazançtır zatenBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
12.05.2009 8:58:16 ***rysas*** reysas tasımacılık ve lojıstık tıcaret a.s.
***rysas*** reysas tasımacılık ve lojıstık tıcaret a.s.
ıle ılgılı olarak jp morgan chase & co'dan gelen yazı; temsıl ettıgım sırket
tarafından 08.05.2009/08.05.2009 tarıhlerı arasında reysas lojıstık a.s.
Hısselerı ıle ılgılı 1.36 ytl ve 1.36 ytl fıyat 0 bırımlık alıs ve 2,026,603
bırımlık satıs ıslemı gerceklestırılmıstır. ***rysas***
Yorum
-
medcezir78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam arkadaşlar futureler i alabileceğimiz bi yer var mı
fdax -%0,49
fdjı -% 0,23
Yorum

Yorum