şimdilik hoşçakalın.. iyi akşamlar..
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
verdiğiniz listeler aom-pembe çizgilerini geçenlerden hazırlanmış diyebilirmiyiz? sizde o kadar çok çizgi varki? belki de daha komplike çizgilerden çok daha emin olduklarınızı çıkarıyorsunuz..mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyrıca Aom-pembe adını verdiğim bir pembe çizgim var ki;
o çizgiyi geçen senetlerde mutlaka hareket olur.
o çizgiyi yazmam 30 gün falan sürmüştü..
inş bundan böyle zararlarımızı çıkarırız..
çok teşekkürler,
iyi tatiller..Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
pembe çizginin tarama listesini hiç göndermedim.yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterverdiğiniz listeler aom-pembe çizgilerini geçenlerden hazırlanmış diyebilirmiyiz? sizde o kadar çok çizgi varki? belki de daha komplike çizgilerden çok daha emin olduklarınızı çıkarıyorsunuz..
inş bundan böyle zararlarımızı çıkarırız..
çok teşekkürler,
iyi tatiller..
genelde trend taraması içinde bir sutuna koyuyorum onu...
Yorum
-
30 gün... Dile kolay.... Formül üretmenin ne olduguinu bilmeyene saka gibi gelir.... Saygilarimizi iletiyoruz Hocam...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyrıca Aom-pembe adını verdiğim bir pembe çizgim var ki;
o çizgiyi geçen senetlerde mutlaka hareket olur.
o çizgiyi yazmam 30 gün falan sürmüştü..
Yorum
-
abım kolay gelsın........mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet pazartesi için bir müjde vereyim size..
senı burda gormek cok guzel elerın dert gormesın yıne ve her zamankı gıbı nakıs ıslemıssın;)
ancak 222** dekı gap bızı mıknatıs gıbı cekıyor ve cekmeye devam edıcek gıbı gelıyor nıtekım oyuncularda oraya gıtme ıstegı goruyorum eger oraya gelırsek ve gap kapanırsa ordan gelıcek tepkı daha saglıklı olucak dıye dusunuyorum
saygılar
ıyı tatılleral-sat ve yatırım tavsiyesi değildir........
Yorum
-
Sessizce ve büyük bir dikkatle izliyoruz sizi..mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirçok sitede yaptığım bu paylaşımın,sizler gibi kadir şinas
yatırımcılara ulaşması beni mutlu ediyor...
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu liste altın değerinde hocam.
Aylardan beri ilk defa yüzüm güldü hem de düşen piyasada.
Sonsuz tşk.:081:
Yorum
-
sn mavilim kolay gelsin ben soda-mutlu-cemts-bsoke bunları soracaktım sizlere ama yukarıdaki listede sodayı buldum sevindim kendi adıma çünkü kendimce birkaç çalışma yaptıktan sonra bulmuştum bu 4lüyü diğer 3üne de bakabilirmisiniz mümkünse istek üzerine analiz yapıyormusunuz bilmiyorum ama...
tekrar kolay gelsin teşekkürler şimdiden'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
istek üzerine analiz yapmıyorum. zira buna yetişmem mümkün değil.mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn mavilim kolay gelsin ben soda-mutlu-cemts-bsoke bunları soracaktım sizlere ama yukarıdaki listede sodayı buldum sevindim kendi adıma çünkü kendimce birkaç çalışma yaptıktan sonra bulmuştum bu 4lüyü diğer 3üne de bakabilirmisiniz mümkünse istek üzerine analiz yapıyormusunuz bilmiyorum ama...
tekrar kolay gelsin teşekkürler şimdiden
ama bir defaya mahsus bu senetlere bir bakalım.
Yorum
-
Ayrıca yukardaki liste sadece o güne ait bir tarama idi..
Yani listedeki senetler , oluşan fiat hareketlerine göre
listeden uçabilir.Bu indicatörün renklerinin değişimlere göre
bir sıralamasıdır.Fakat o listede yer alan senetler
en kötü ihtimalde,maliyet fiatına satış şansı verir.
Yorum
-
soda, bu listeleri şablon haline getirdim.
senetlerin genel durumunu, destek ve dirençlerini
yağ,şeker,klestrol durumlarına bu listeden bakabilirsiniz.
Ben bu listeden ziyade indicatörlerin durumuna bakıyorum. bu listede
en üstteki aom-pos-lp2(ana indicatörüm) gidişat hakkında
ciddi bilgiler içerir.

Yorum

Yorum