Mavilim Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • özdoğan77
    Katılımcı
    • 28 Şubat 2009
    • 156

Yazı dili,karşınızdakine duygu ve düşüncelerinizi tam aktaramadığınız bir hitap şekli.

Karşılıklı konuşma ile tolore edilebilecek bazı diyaloglar yazı da sivri algılanabiliyor.

Üstadımdan yanlış anlaşılan arkadaşımızı mazur görmesini ve çok değerli varlığıyla aramızda olmasını canı gönülden diliyoruz.

Büyükler ve öğretmenler affeder.

Lütfen sevgili Mavilim,bizi sizsiz bırakmayın.
    Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
    Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
    ÜMİT ÖZDOĞAN

Yorum

• rafetozen
      Aktif
      • 24 Temmuz 2008
      • 252

Sn. mavilim bakın nekadar çok seviliyormuşsunuz. Sevenleriniz arasında bende varım. deneyimli çaylak arkadaşımızın amacının sizi üzmek olduğunu da sanmıyorum. bende diğer arkadaşlar gibi biz ky.ları bırakmamanızı arzu ediyorum. zaten yazaınızda sadece senet yorumu yapmayacağınızı yazmışsınız. önceki yazılarda da seans içinde senet yorumu yapılmayacağı
      müteaddit defalar hatırlatılmıştı. Yazılarınızı yarın tekrar bu topikte görmek inanın herkesi mutlu edecektir. Hatayı ve hatalıyı affetmek büyük erdemdir. Saygılar sunar, tüm topik üyelerine hayırlı akşamlar dilerim.

Yorum

• yagmur
        Kıdemli
        • 29 Nisan 2008
        • 4717

arkadaşlar deneyimli çaylak suçlayıcı bir şekilde konuşmamış,o amaçlı,düşünceli de dile getirmemiştir.şu an bu duruma sebebiyet verdiğini düşünerek hepimizden çok üzülmüştür.

sn mavilim de küsüp kaçacak bir yapıda insan değildir..bunları anlayabilecek olgunlukta ve hoşgörüdedir...

asıl kızdığı;sanırım seans arası farklı kağıtların yorumlanmasının istendiği..

anlayış gösteriniz ki;kendisi de işlem yapıp kağıdını takip etmekte..üstelik grafik çizip buraya yapıştırmak ve altına açıklayıcı bilgiler yazmak tek senette bile zaman alırken.....çok farklı senetler sorulmaktadır..

lütfen seans içi sorular sormayınız ve izlemekle,kendisinin verdiği bilgileri değerlendirmekle anlamaya çalışınız.ENDEKS YORUMU bile bizler için çok önemli biliyorsun.

kendisinin aramıza tekrar geleceğini düşünüyorum..ama bu yapılan yanlışlar son olsun ve devam etmesin lütfen...

hepimize bol,hayırlı kazançlar dilerim.

Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• hunter07
          Tecrübeli
          • 13 Mart 2009
          • 417

ustat affedicidir.zaten sn caylakta cok uzulmus belli daha fazla uzmeyelim.ustadın tavsiye ettiği hisseleri helede fiyatı dustuğu zaman aldım sattım kazandımveya zara ettim demek onu uzer buda gayet normaldir.alan alsın almayan almasın ama burada dillendirmesin kazansa dahi.zaten ustadın soylediği hisse giderse tebrikler dersin olur biter.ustat cizgiler ne soylerse onu aktarıyor onun ustalığı cizgileri dogru yorumlamak hisseyi alıp yukarı tasımak deyil.sürçülisan ettikse affola kalın sağlıcakla.

Yorum

• rafetozen
            Aktif
            • 24 Temmuz 2008
            • 252

Yarın Sn. MAVİLİM i burada izleyebilmek umuduyla herkese hayırlı akşamlar dilerim.

Yorum

• matei
              Aktif
              • 26 Haziran 2007
              • 84

deneyimli çaylak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              valla hiç bu kadar kırılınacağı aklıma gelmedi özür dilerim üstad yalnış anlaşıldıysam.... masumane dertleşeyim diye öylesine yazmışltım... kimseyi kırmaya niyetimde yok hakkımda....
              öncelikle herkes kendi alım satımlarından sorumlu. kimse al yada sat vermiyor. düşüyorsada sizin verdiğiniz kararın neticesinde olmuştur. çıkıyorsada sizin kararınızla olmuştur. kendi inceleme kreterleriniz yoksa bence biraz daha seyredin imkb yi para kaybetmenizi gerçekten istemem. açıklamanız çok tahlihsiz.
              dehalar fikirleri, zekiler olayları, aptallarsa kişileri tartışır.

Yorum

• rafetozen
                Aktif
                • 24 Temmuz 2008
                • 252

Gnünüz aydın, kazancınız bol olsun arkadaişar.

Yorum

• tractact
                  TOBOma
                  • 19 Kasım 2007
                  • 560

tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  sattığınız cüzdanın içinden çıkan parayı getirene geri verip "sizin kısmetinizmiş" demenizden karakterinizin güzelliğini anlamıştım...

"bilginin de zekatını vermek gerek" sözlerinizle pekiştirdiniz benim için kalitenizi ;)
                  görüyorumki "rüzgar özür dilese de dal kırılmıştır bir kere" sözü gerçekleşiyor...

umarım bir an önce kısmeti sahibine veren, bilgisinin zekatını veren mavilim hocamız katılır aramıza...

Yorum

• radyolog
                    OKURYAZAR
                    • 03 Ağustos 2008
                    • 22528

yanlış yapmak

BİZ İNSAN lara mahsustur, kaldı ki arkadaşımız özür dilemiş bu da bir büyüklüktür kanımca

umarım olay en kısa sürede tatlıya bağlanır ve devam ederiz
                    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• muzoder
                      Aktif
                      • 23 Şubat 2009
                      • 255

hocam sizi dört gözle bekliyoruzz:6_18_5:

Yorum

• rafetozen
                        Aktif
                        • 24 Temmuz 2008
                        • 252

Afiyet olsun arkadaşlar.
                        İkinci seansın birinci seanstan daha iyi olmasını dilerim.

Yorum

• herif
                          Katılımcı
                          • 21 Kasım 2008
                          • 67

Affetmek Buyukluktur.

elımızde olmadan bazen yanlıs anlasılma veya kırıcı sozler sarfetmıs olabılırız. hepımız her an bunu yapabılırız. affetmek esastır saygı ve hosgoru ıle...
                          BİR DE SİZ DOSTLARIMDAN SİGARA İCENLERE BİR TAVSİYEM OLACAK(ben seansta ıcmıyor adeta yıyorum sıgarayı ya borsa ya da sıgara oldurecek benı)
                          SİGARANIN ESRARENGİZ ŞİFRESİ CÖZULDU dıye bır kıtap okudum tavsıye ederım. yazarı: zenginof@hotmail.com.
                          ve sayın mavılıme tekrar rıca edıyorum, sizi burda gormekten haz duyuyoruz. bılmedıgımız seylerı ogrettınız hakkınızı helal edın. ve sayın smurg hocamada tesekkur edıyorum sıteyı cok degerlı ve sevıyelı arkadaslarla donattıgı ıcın. en ıcten selamlarımla
                          :icon4: [I]Farkımı farketmedin ya, artık farketsen de farketmez![/I]

Yorum

• sen@senibil
                            Yeni üye
                            • 17 Mart 2009
                            • 17

mavilim hocam sizin yorumlarınızı bekliyoruz...
                            [B][SIZE=1]*Bir anne-bab[/SIZE][/B][SIZE=1][B]a için dünyada işiteceği en güzel melodi,küçük çocuğunun konuşmayı öğrenme aşamasında[/B][B][I]"babaaaaa[/I]-[I]anneeee[/I]"[/B][B]diye seslenmesidir.*[/B][/SIZE]

Yorum

• yagmur
                              Kıdemli
                              • 29 Nisan 2008
                              • 4717

ne kadar ihtiyacımız var bilseniz

endeks grafiği verin yeterli sn mavilim..önümüzü görelim,nereye gidiyoruz bilelim ...

lütfen..
                              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• levent martı
                                Kıdemli
                                • 06 Eylül 2008
                                • 4782

üstat sız işlerin tadı da yok, keyfi de...
                                lütfen,
                                sabırsızlıkla bekliyoruz,
                                svg......
                                “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

Working...
                                X

Debug Information