Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
gelenin kucagına bırakıyorlar.. sen nerdeydin sabah beri birader al sende malsız kalma gibisinden
ykb gene yaptı yapacagı uyuzlugu sisteme dahil etmiyor bir türlü..
digerinden 2.39 dan arçelik aldım.(yükselecegini bekleyenler çok beklemesin diye yazıyorum)
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
ayular geçen haftada yoklamışlardı.. şimdi yine sallamaya başladılar...
düşen armutları ham yapıyolar...
böyle derken derken külliyen evlatlık verecekler hisseleri kalacagız kucagımızda ya ne zaman bilmiyorum . Allah tan mavilim hocam ışık tutuyorda o kadar tırsmıyoruuz yoksa ben çoktan pılımı pırtımı toplamıştım
cümletene geçmiş olsun. yarına hayırlar ola
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
böyle derken derken külliyen evlatlık verecekler hisseleri kalacagız kucagımızda ya ne zaman bilmiyorum . Allah tan mavilim hocam ışık tutuyorda o kadar tırsmıyoruuz yoksa ben çoktan pılımı pırtımı toplamıştım
cümletene geçmiş olsun. yarına hayırlar ola
valla usta olmasa ben geçen haftadan evin yolunu tutmuştumya allahtan ustamız yardımcı oluyor ALLAH razı olsun Mavilimden..
Yorum